22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Bar: Priča uspješnih preduzetnika

Izvor: Screenshot

Društvo

Tag Video
Comments 0

Opština Bar: Priča uspješnih preduzetnika

Autor: Antena M

  • Viber

Opština Bar objavila je Javni poziv za učešće u programu podsticanja razvoja preduzetništva. Ukupan iznos direktne finansijske podrške opredijeljene za raspodjelu po ovom pozivu iznosi 360.000 eura.

Javni poziv dostupan je na web sajtu Opštine Bar www.bar.me , a biće otvoren 45 dana od dana objavljivanja, odnosno do 18.04.2024. godine.

Sa ciljem da privučemo što veći broj preduzetnika i preduzetnica da konkurišu za bespovratna sredstva Opštine Bar i započnu ili unaprijede svoj biznis, predstavljamo vam priču preduzetnika koji su uz podršku lokalne uprave uspješno unaprijedili svoj biznis.
Marija Miković je profesionalni šminker i master edukator u industriji šminke, vlasnica je salona "Makeup Academy".

“Ja sam se potpuno posvetila ovome i ovo je moja primarna djelatnost i da me neko pitao prije deset godina da li ću ja baš od toga da živim, ja bih rekla da je ti nemoguće”,  kazala je Miković.

Miković je dodala da svaki hobi i svaki talenat može da ima ovu priču, uspješnu priču i te da vjeruje da su ovakvi projekti opštine Bar dobri jer naiđu u momentu kada je potreban podstrek za dalje.

“Mislim da je poenta u tome usuditi se, nisam ja ni bolja ni gora od neke druge žene koja radi od 08-16h ali je poenta u tome da probaš”, istakla je Miković.

Bajram Rugovaj je osnivač i direktor doo "Od želje do stvarnosti" i već više od 10 godina bavi se orezivanjem i oblikovanjem cvijeća i drugog ukrasnog bilja, rezidbom maslina, košenjem i krčenjem placeva.

Bajram je uz podršku lokalne uprave kupio najsavremenije alate kao što su baterijske makaze, teleskopske šege i slično, koji u velikoj mjeri olakšavanju njegov posao.

“Ovo je bila izuzetna prilika da usavršim znanje i budem konkurentniji u poslu koji već godinama radim”, kazao je Bajram dodajući da mu jako mnogo znači podrška opštine Bar kao vjetar u leđa posebno što će opština Bar, kako kaže, biti na neki način njihov promoter u budućnosti.

“Krenite, ne postoji način da ne uspijete, a ako budete sjedjeli i čekali onda je neuspjeh zagarantovan” ,  poručio je Rugovaj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR