20 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Majke Srebrenice zahvalile crnogorskim gradovima koji podržavaju Rezoluciju UN

Izvor: twiter

Društvo

Comments 3

Majke Srebrenice zahvalile crnogorskim gradovima koji podržavaju Rezoluciju UN

Autor: Antena M

  • Viber

Majke Srebrenice uputile su zahvalnost crnogorskim gradovima na podršci koju su pružili njima i gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić.

Podsjetimo, gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić ranije je pozvala prijateljske i gradove pobratime da podrže Rezoluciju Ujedinjenih nacija o genocidu u Srebrenici. Inicijativu iz Sarajeva podržali su Cetinje, Bar, Bijelo Polje, Gusinje i Plav.

U objavi na mreži X one su izrazile zahvalnost i napisale: "Gradonačelnica je svojom inicijativom udružila gradove i općine širom regiona. Hvala Vam!"

Zahvalnica Cetinju bila je u vidu posebne objave: "Zahvalne slobodarskom Cetinju! Prijestonica je uvijek bila na pravoj strani historije, hvala Vam", navele su na Majke Srebrenice na mreži X.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zeljko

To mu dodje litijasi vjernici SPC genocid ne osudjuju ? U kojeg boga vjeruju ako ne osudjuju ubijanje i genocid nad ljudima ? Vjerovatno da se brate poganstvu imali bi više straha od bogova ,ovako Sveti Sava im je oprostilo sve grijehe a ako nije popkovina novi džip i sve oprosteno .

Katunjanin

Svi , ama bas svi Crnogorci , ma koje vjere bili podrzavaju rezoluciju UN-a o genocidu u Srebrenici. Nazalost u Crnoj Gori trenutno su na vlasti Srbi koji se ne "sjecaju" tog dogadjaja. MI CRNOGORCI znamo i imamo veliko postovanje i naklon prema svim zrtvama , ali nas glas i nema nekog odjeka !

herceg

naravno nelitijaski gradovi. bravo