19 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP:Incident u Budvi nema veze sa štićenim licima

Društvo

Comments 2

UP:Incident u Budvi nema veze sa štićenim licima

Autor: Antena M

  • Viber

Sinoć oko 23.25 časova, budvanska policija obaviještena je da je u jednom ugostiteljskom objektu koji se nalazi na šetalištu u tom gradu, došlo do narušavanja javnog reda i mira, fizičkim sukobom dva lica.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su došli do saznanja da je između N.M. i M.Z. u unutrašnjosti lokala došlo do fizičkog sukoba, saopšteno je iz Uprave policije.

Od aktera događaja prikupljena su obavještenja, kao i od vlasnika ugostiteljskog objekta i od zaposlenih. O svemu je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, navodi se u saopštenju.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u odnosu na navedeni događaj, te će cijeniti postojanje vrste prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru u odnosu na pomenuta lica.

Štićene ličnosti koje su se u tom trenutku nalazile na terasi ugostiteljskog objekta, a ne u unutrašnjosti gdje je izbio incident, nijesu bile ugrožene, niti incident ima veze sa štićenim licima.

Policijski službenici koji su se zatekli na licu mjesta događaja preduzeli su radnje iz svojih nadležnosti i spriječili da incident eskalira, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

Pa prethodna informacija je bila da su tzv štićena lica bila unutra a sad da su bili na terasi.Ovo ih Čak Noris ponio napolje kad je počeo incident.Molimo Bečića da se zahvali Čaku.

mr

"....štićene ličnosti.......". Propalo se!