18 °

max 25 ° / min 18 °

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Možemo izgraditi društvo u kojem će mladi željeti da ostanu, a svaki pojedinac jednake mogućnosti da pošteno radi

Društvo

Comments 3

Bečić: Možemo izgraditi društvo u kojem će mladi željeti da ostanu, a svaki pojedinac jednake mogućnosti da pošteno radi

Autor: Antena M

  • Viber

Povodom Prvog maja - Međunarodnog praznika rada, upućujem srdačne čestitke svim građankama i građanima Crne Gore, poručio je u saopštenju potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić.

"Obilježavanjem ovog praznika iz godine u godinu se podsjećamo da, uprkos dugim i teškim borbama radnika za pravednije uslove rada, u Crnoj Gori još uvijek postoji mnogo prostora za unapređenje. Iz tog razloga je ovaj datum podsticaj da istrajemo u borbi za poboljšanje uslova rada i osiguramo poštovanje prava svih radnica i radnika.

Samo zajedničkim radom, svako sa svoje pozicije doprinoseći razvoju zemlje i opštoj dobrobiti građana, možemo izgraditi društvo u kojem će mladi naraštaji željeti da ostanu, a svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da pošteno radi i dostojanstveno živi od svog rada", istakao je Bečić.

Kako navodi brojne reforme, poput uvođenja neradne nedelje, povećanja mininalne i drugih zarada, poboljšanja ekonomsko-socijalnog položaja, dokaz su truda na putu poboljšanja života i uslova radnica i radnika u Crnoj Gori.

"Nastavićemo putem ekonomskih reformi u cilju poboljšanja životnog standarda građana kroz konkretne projekte i investicione procese, odlučnu borbu za stvaranje boljih uslova za rad i poštovanje prava ranika, ali i kvalitetnijih životnih uslova nekadašnjih radnika koji su svojim dugogodišnjim zalaganjem doprinijeli razvoju naše zemlje. Uvjeren da svjedočimo napretku, svjestan da ima još mnogo posla i prostora za dalje unapređenje, još jednom svima čestitam Prvi maj, sa željom da ga provedete u slozi i dobrom zdravlju", zaključio je Bečić.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

cikotic

A šta ćeš ti biti kad porasteš?

!!!

Sramotni,najsramotniji!!!Mladi treba da imaju uzor a ti si ništa od toga!

Drago

SVEČARI i PRAZNOSLOVI , u svom elementu ... lepo zbore a ništa ne kažu ... nama žele , sebi rade sve najbolje ...