24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Katnićevo zdravstveno stanje pogoršano i dalje ga ne prebacuju u Klinički centar

Izvor: Pobjeda, Stevo Vasiljević

Društvo

Comments 3

Katnićevo zdravstveno stanje pogoršano i dalje ga ne prebacuju u Klinički centar

Izvor: M portal

Autor: Antena M

  • Viber

Zdravstveno stanje pritvorenog bivšeg Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji štrajkuje glađu i žeđu, dodatno je pogoršano tokom posljednjih par dana, saznaje M portal.

Ljekari koji poznaju ovakva stanja pacijenata tvrde da, kada bi Katnić sada i odlučio da počne da uzima hranu, to ne bi mogao na normalan način bez određene intervencije hirurga. Bez obzira na to što zdravstveno stanje Milivoja Katnića ukazuje da bi uskoro mogao da padne u komu, on se i dalje nalazi u bolničkom stacionaru UIKS-a u Spužu, a u Klinički centar Crne Gore biće prebačen tek kada do toga zaista dođe.

Izvori M portala iz tužilaštva tvrde da za sada Vrhovni državni tužilac Milorad Marković nema namjeru da izda obavezujuće uputstvo kojim bi se Milivoju Katniću omogućilo da se brani sa slobode, kao što je to bio slučaj sa Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem, kojima je odbranu sa slobode obavezujućim uputstvom omogućio tadašnji VDT Ivica Stanković.

Dodatno, prema tvrdnjama izvora M portala iz tužilaštva, specijalni državni tužilac Miloš Šoškić koji vodi predmet protiv Katnića, ogorčen je nakon objavljivanja snimaka sa Katnićeve dopune odbrane i Katnićevog podnošenja krivičnih prijava protiv njega, jer  bi kroz ta dva mehanizma (svjedočenje i prijave) mogle biti razotkrivene Šoškićeve veze sa nekoliko crnogorskih biznismena, koje bi mogle dodatno urušiti njegovu profesionalnu reputaciju.

Viši sud je nedavno, zbog Katnićevog zdravstvenog stanja, obavezao Specijalno državno tužilaštvo da u što kraćem roku ispita svjedoke u tom predmetu, pa je Šoškić nakon toga saslušao još šest fizičkih radnika koji su radili na imanju Milivoja Katnića, kao i neke bivše policijske funkcionere. Sva svjedočenja koja je SDT obavilo ovih dana idu u Katnićevu korist, što stvara dodatne probleme SDT-u u istrazi koju vodi protv bivšeg GST. Dodatno, uskoro bi pred Šoškićem mogao da se pojavi još jedan ključni svjedok čije bi svjedočenje moglo potpuno da sruši tezu SDT-a o pranju novca preko kupoprodaje placa.

Prema saznanjima M portala, u istrazi Katnićeve imovine napravljen je nepremostiv previd, jer se od početne tvrdnje da je Milivoje Katnić vlasnik tri kuće na naslijeđenom imanju došlo do podataka da je u njegovom vlasništvu samo jedna, a da ostalo pripada njegovom rođenom bratu i brataniću.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Zorica

Ako umre covjek tesko cete oprati krv sa ruku...nista nije vrijedno ljudskog zivota..ponajmanje fotelja....

Katunjanin-Miogost

Jasno je ovđe, o kakvom se sistemu vlasti i vladanja radi, ne ulazeći dublje u samo ovaj konkertan slučaj.Kriminalno vladanja pojedinih , najvažnijih institucija, po modelu i tipa Ki Mi Džonga , samo u udruženim i odabranim grupama. Kao da je u pitanju hunta , koja upravlja povezano.

Crnogorac

Izdrži, Katnicu, trebas Crnoj Gori!