26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Učenicima OŠ "Vlado Milić" otkazano polumatursko veče

Izvor: Antena M

Društvo

Comments 4

Učenicima OŠ "Vlado Milić" otkazano polumatursko veče

Autor: Antena M

  • Viber

Učenicima OŠ "Vlado Milić" otkazano je polumatursko veče, saopštila je direktorica te ustanove Ivana Milić.

Ona je kazala da je 40-ak učenika u petak imalo baklje. 

Škola je, kazala je Milić gostujući u Bojama jutra na TV Vijesti, njenom odlukom otkazala polumatursko veče, a učenicima prijete sankcije za teži prekršaj.

Milić je navela da će arhitekta uz pomoć Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija uraditi projekat sanacije, a da je osim tog jednog kabineta iznad kojeg je izgorio krov, ostatak škole spreman za nastavu, prenio je portal Vijesti. 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Ostavke!!!

Rukovodstvo je sa roditeljima uprilicilo bakljadu, stoga je i njihova odgovornost! Ne treba kaznjavati đecu, već odrasle, na celu sa strucnom sluzbom skole!!! Lijepo bi bilo da su predviđali opasnost po živote i materijalna dobra, ali žar primitivizma kojim edukuju mlade,jača je od mudrosti

Gorica

Imajmo u vidu da govorimo o djeci pod stresom. Nijesmo sigurni ni kako bismo mi odrasli reagovali u toj situaciji. Uostalom, da li sa sigurnošću znamo da nijesu pozvali nekog? Sistem je takav da su prosvjetnim radnicima za mnoge stvari vezane ruke i da protiv pojedinih skoro i da ne postoje mehanizmi da im se stane na put. Činjenica je i da se često neke stvari 'guraju pod tepih', pa se žmuri da brojne prestupe i zbog pojedinaca se kažnjava cijela generacija. Kazna je krajnje nepedagoška.

Legenda

@Gorica Žao mi je ali alo je bilo 40ak učenika zašto ih većinski dio nije sprijećio i pozvali nadležne unutar škole IMAJU I ONI KRIVICU