18 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF reagovao na gostovanje Sinđelića u "Živoj istini"

Društvo

Comments 1

DF reagovao na gostovanje Sinđelića u "Živoj istini"

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Predsjedništvo DF-a reagovalo je na gostovanje svjedoka saradnika Saše Sinđelića u emisiji "Živa istina".

"Predsjedništvo DF-a konstatuje da je pravosnažno presuđeni ubica Saša Sinđelić u emisiji "Živa istina " inficirao kompletno crnogorsko pravosuđe "akutnim psihogenim psihotičnim poremećajem sa sumanutošću", bolešću koja mu je dijagnostifkovana još prije petnaest godina, a kojom je samo za tri mjeseca svjedočenja uspio da zarazi Vrhovni i Viši sud, dok je specijalno tužilaštvo odavno zrelo za košulju sa rukavima na leđima. Pošto ovih dana Vesna Medenica kao sestra Batrićeva tuži nad sudbinom nezaštićenih sudija u montiranim političkim procesima i najavljuje izmjene Krivičnog zakonika kako bi mogla dodatno da progoni lidere DF - a, pozivamo je da objasni kako je dozvolila brutalno kršenje Zakona o zaštiti svjedoka i preko Jedinice, odnosno Komisije za zaštitu ličnosti čija je predsjednica, obezbijedi gostovanje navodnog svjedoka saradnika i pravosnažno presuđenog ubice na dan održavanja izbora", navodi se u saopštenju Fronta.

Time je, kako smatraju, Vesna Medenica direktno učestvovala u nastavku Državnog udara od 16. oktobra i preko " Žive istine" pomogla u potvrđivanju "sigurnog glasa" DPS - u u Beranama i Ulcinju, čiji je predsjednik biračkog odbora bila do nedavno.

"Da se crnogorsko pravosuđe odavno nalazi u talogu korumpiranosti i kriminalizovanosti potvrđuje i činjenica da je shodno Zakonu o zaštiti ličnosti pravosnažno presuđenom ubici Saši Sinđeliću promijenjen identitet i omogućeno da prije dvadesetak dana u pratnji petorice agenata ANB - a redovnom avio linijom otputuje za Beograd iako se od 2011. nalazi na crvenoj Interepolovoj potjernici. I dok su liderima DF - a oduzeti pasoši, pravosnažno osuđeni ubica pod zaštitom crnogorskog pravosuđa i ANB-a proživljava zvjezdane trenutke svog kriminalnog života od Hiltona do Splendida i to sve o trošku poreskih obveznika. Imao je čak vremena da radi i na potomstvu, tako je prije petnaest dana čitav ginekološki blok KBC - a bio izolovan, dok je Milivoje Katnić okružen agentima ANB - a prisustvovao porađaju Sinđelićeve žene i držao zdravicu dok se kidala pupčana vrpca", dodaje se u saopštenju DF-a.

Zbog takvog odnosa prema, kako kažu u DF-u, ovom pravosnažno presuđenom ubici, uopšte ne čudi što je Saša Sinđelić u današnjoj emisiji izjavio da će život nastaviti u Srbiji, i na taj način već najavio da će mu Suzana Mugoša potvrditi status svjedoka saradnika.

"A to znači da je u ova tri mjeseca svog besomučnog laganja i halucinacija po mišljenju sudskog vijeća govorio istinu. Zato javno pozivamo sudiju Mugošu da se odredi prema ovoj skandaloznoj izjavi pravosnažno presuđenog ubice da će mu biti potvđen status, i da li to znači da je Darko Šuković u "Živoj istini" , prije Višeg suda utvrdio da je Saša Sinđelić govorio istinu.

Pošto se sudija Mugoša jedino kune u ZKP podsjetićemo je da Saša Sinđelić formalno pravno još uvijek nije završio svjedočenje, i da nije imao pravo gostovanja u pomenutoj emisji, tako je na ovaj način sudski proces brutalno kontaminiran do nivoa da je jedan pravosnažno presuđeni ubica u televizijskom intervjuu saopštio presudu liderima DF - a.

I onda kad joj saopštimo da izvuče presudu iz fioke, sudija Mugoša patetično povišenim glasom saopštava da ne postoji nikakva fioka i da ona u nju neće zavlačiti ruke. A nije ni do kuće došla, a kamoli se za kvaku dohvatila, fioku je otvorio Darko Šuković i izdiktirao joj presudu da je Saša Sinđelić govorio istinu, a da su Edi i lideri DF - a organizovali državni udar.

Nakon ove emisije neće nas začuditi ako pravosnažno presuđeni ubica Saša Sinđelić bude kandidat za predsjednika DPS - a, a ako ipak ne pobijedi Milicu i Mila na tajnom glasanju, uvijek može biti izabran za člana Sudskog savjeta. Predsjedništvo DF - a nakon ove medijske septičke jame iz koje je izronio Saša Sinđelić i saopštio presudu liderima DF - a, ostavlja crnogorsko pravosuđe da nastavi grljenje i opštenje sa pravosnažno presuđenim ubicom jer između njih nema nikakve razlike, čak ni u stepenu stručne spreme.

Zato nas režimska perut poput Vesne Medenice, Borisa Savića, Milivoja Katnića, interesuje samo kad moramo da je otresemo s ramena, ali imamo poruku njihovim nalogodavcima Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću, da onako kako su planirali, uz brutalnu montažu i progon, lidere DF - a neće voditi u zatvor, jer im to lideri, a onda ni narod neće dozvoliti bez žestokog otpora. A odluku kojem mediju da ustupimo prava prenosa našeg otpora koji je neminovan donijećemo naknadno", zaključuje se u saopštenju Demokratskog fronta.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Liberal

DF (vjerovatno Slaven) napisa ovaj "Hati šerif". U tekstu za Sinđelića pisaše: "akutnim psihogenim psihotičnim poremećajem sa sumanutošću". Po meni, ta dijagnoza prije svega važi za onog ko napisa ovaj pamflet. PS Isto važi za svakoga onoga ko pročita ovo pisanije do samog kraja.