15 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pozvali Jovetića da posjeti Univerzitet Crne Gore

Društvo

Comments 0

Pozvali Jovetića da posjeti Univerzitet Crne Gore

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Delegacija Univerziteta Crne Gore koju predvode rektor Danilko Nikolić i predsjednik Upravnog odbora Duško Bjelica, osim službenih sastanaka sa predstavnicima univerziteta u Monaku i u Nici, razgovarali su u Monaku i sa proslavljenim crnogorskim reprezentativcem i fudbalerom svjetske klase Stevanom Jovetićem.

Jovetić je kapiten reprezentacije Crne Gore i trenutno najveći adut u dresu hrabrih sokola u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati 2020. U fudbalskom klubu „Monako“, sa kojim je na jesen 2017. potpisao četvorogodišnji ugovor, Jovetić igra na poziciji napadača.

"Profesori Nikolić i Bjelica, sa kojima su u delegaciji bili i redovni profesor Mašinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Milan Vukčević i Srđan Redžepagić sa Univerziteta u Nici Sofija Antipolis i Univerziteta u Monaku, pozvali su Jovetića da posjeti Univerzitet Crne Gore i Fakultet za sport i fizičko vaspitanje. Poželjeli su mu dobro zdravlje i da često „trese mreže u dresu sokola, tj. reprezentacije Crne Gore“.

U prijateljskom razgovoru, Jovetić je sagovornicima objasnio da njegov klub očekuje susret sa Parižanima sa kojima u KUP-u igraju finale u Bordou. Sa Parižanima će, kako je dodao, najvjerovatnije igrati za naslov prvaka, navodeći da ih očekuje teško gostovanje u Parizu i u prvenstvu", navodi se u saopštenju Univerziteta. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR