8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izudarali menadžera TO Bar zbog premještanja bine?

Hronika

Comments 0

Izudarali menadžera TO Bar zbog premještanja bine?

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Podgoričanin Milo Petranović i Nenad Ulama iz Virpazara uhapšeni su zbog sumnje da su u četvrtak veče napali menadžera turističke organizacije Bar I. S. i nanijeli mu lake tjelesne povrede. Za napad su osumnjičeni i Alen Muratović i Dražen Šušter i za njima policija traga.

"Policija je u četvrtak oko 21 sat privela N. U. i M. P. dok se ostala dvojica napadača nalaze u bjekstvu. Na teret im se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje", sapšteno je iz policije.

Prema informacijama Pobjede, trojica od četvorice osumnjičenih bili su naoružani pištoljima i nasrnuli su na I. S. koji je bio u kolima. Napad se dogodio u blizini Osnovne škole "Jugoslavija“.

Razlog napada na I. S. je, kako nezvanično saznaje Pobjeda, odluka o premještanju bine za sinoć održanu manifestaciju Dani grožđa u Virpazaru. Pobjedi je potvrđeno da je odmah nakon što je odluka donešena D. Š. prijetio menadžeru TO Bar, uprkos tome što su za izmještanje bine zaduženi opštinski organi, a ne on.

Nenad Ulama je otac Vladimira Ulame koji je 28. marta u Višem sudu oslobođen optužbe da je sa Darkom Mijoviće na podmukao način ubio Petrovčanina Nemanju Medina. Istom odlukom oslobođen je i Bogdan Milić za krivično djelo pomoć učiniocu nakon krivičnog djela. Milić je ubijen na Cetinju, a Mijović u Njemačkoj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR