22 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

01.06.

24° / 12°

Utorak

02.06.

25° / 13°

Srijeda

03.06.

23° / 12°

Četvrtak

04.06.

25° / 15°

Petak

05.06.

19° / 18°

Subota

06.06.

22° / 18°

Nedjelja

07.06.

24° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Baranki kućni pritvor zbog nesreće u kojoj joj je stradao sin

Izvor: Ilustracija; Foto: Antena M

Hronika

Comments 0

Izvor: Dan/CdM

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Baranki kućni pritvor zbog nesreće u kojoj joj je stradao sin

Baranka Sabiha Agović osuđena je prvostepenom presudom na pola godine kućnog pritvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao njen trogodišnji sin Adis Agović, piše Dan.

Nesreća se dogodila na pružnom prelazu kod stanice Šušanj u Baru 1.marta 2017. godine, kada je lokalni putnički voz koji se iz pravca Podgorice kretao ka Baru udario u automobil u kojem su bili Sabiha Agović i njen trogodišnji sin.

Dječak je u nesvjesnom stanju prebačen u Opštu bolnicu u Baru, gdje ljekari nijesu uspjeli da ga spasu.

Istragom je utvrđeno da je Sabiha Agović kritičnog dana nakon posla uzela sina iz vrtića i vozilom krenula kući.

Vozila je ulicom paralelnom sa željezničkom prugom, malo ispred voza, a skretanje ka Ilinu je bilo kobno jer je na pružnom prelazu vozilo udario putnički voz. Voz je gurao automobil oko sto metara. Nakon toga je voz odbacio deformisani automobil desetak metara u jarak.

Prema navodima iz optužnice, upravljajući automobilom marke „reno senik“ sporednim putem, paralelno sa prugom od Sutomora ka Baru, po nailasku na pružni prelaz koji je sa obje strane obezbijeđen uređajem za davanje zvučnih i svjetlosnih znakova koji najavljuju nailazak voza, optužena nije zaustavila vozilo ispred prelaza iako je bio zabranjen prolaz i iako su znakovi upozoravali na približavanje voza.

Nastavila je kretanje preko prelaza u pravcu Gornjeg Šušnja, usljed čega je na prelazu došlo do kontakta prednjeg čeonog dijela voza i bočnog lijevog dijela vozila kojim je ona upravljala.

Maloljetni Adis, koji se nalazio na zadnjem sjedištu automobila, zadobio je teške tjelesne povrede od kojih je preminuo istog dana, navodi se u optužnici.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR