Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Suđenje za dvostruko ubistvo zatvoreno za javnost

| Postavio/la: Marija Mitrović | Izvor: Dan/Analitika

Suđenje za dvostruko ubistvo zatvoreno za javnost

Suđenje za ubistvo Miloša Šakovića i slučajne žrtve Radivoja Jovanovića, koje se dogodilo u samom centru Podgorice, u lokalu “Forum“, biće zatvoreno za javnost, odlučilo je vijeće Višeg suda u Podgorici kojim predsjedava sudija Evica Durutović, piše Dan.

Branilac maloljetnika optuženog u ovom predmetu zatražio je da se javnost isključi do kraja procesa, a suđenju će prisustvovati predstavnica Centra za socijalni rad Snežana Dmitrić i službenik posebne službe Višeg suda Valentina Smolović.

Optužnicom su obuhvaćeni Janko Vukadinović, Dragoljub Ćetković, Kristina Brnović, koja se jedina brani sa slobode, Lidija Bulatović, Tomo Orović, Đurađ Lončar, Radoš Popović, Balša Todorović, Željko Đukić, Aleksandar Dropo, maloljetni A.D. i Marko Rnković, dok je prvookrivljeni Marko Jovanović, koji je navodno direktni izvršilac, u bjekstvu.

Na teret su im stavljena krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, teškoubistvo, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, izazivanje opšte opasnosti i razbojništvo.

Ostavi komentar

0/300