Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Prekršajna prijava protiv tri osobe zbog vrijeđanja đakona CPC

| Postavio/la: Milena Aprcović

Prekršajna prijava protiv tri osobe zbog vrijeđanja đakona CPC Ilustracija

Policija u Tivtu podnijela je prekršajnu prijavu protiv tri osobe zbog grubog vrijeđanja đakona Crnogorske pravoslavne crkve, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Policija u Tivtu podnijela je prekršajnu prijavu protiv tri lica zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Naime, S.Đ. (20), N.C. (20) i N.K. (19) su počinili prekršaj grubo vrijeđanje na štetu N.A. i njegove majke M.A. na način što su lupali na vrata stana u kojem su se pomenuti nalazili i vrijeđali ih.

N.A. je đakon Crnogorske pravoslavne crkve.

Od S.Đ., N.C. i N.K. su prikupljena obavještenja na zapisnik", navode iz policije.

Sa predmetnim događajem je upoznat nadležni tužilac koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, dodaju iz UP. 

"Protiv S.Đ., N.C. i N.K. podnijeta je prekršajna prijava po osnovu člana 7. st. 2. Zakona o javnom redu i miru, zbog grubog vrijeđanja ili naročito drskog i uvredljivog ponašanja na štetu N.A. i njegove majke M.A.", zaključuju iz policije. 

Komentari

aga,

Neka im okače medalje. Patriotizam u CG već stotinu godina mjeri se količinom mržnje prema svemu što je Crnogorsko. Imamo tri popa pa i oni smetaju posrbicama.

Ostavi komentar

0/300