8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dedović i Stamatović ubijeni u Atini zbog gubitka 20 tona kokaina sa broda?

Hronika

Comments 0

Dedović i Stamatović ubijeni u Atini zbog gubitka 20 tona kokaina sa broda?

Izvor: blic

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Bezbjednosne službe istražuju da li su Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) ubili pripadnici crnogorske mafije zbog gubitka 20 tona kokaina koje su američki istražitelji pronašli ljetos na brodu "MSC Gajan" u Filadelfiji, pišu grčki mediji.

 Jedan od čelnika škaljarskog klana Dedović i Stamatović ubijeni su 10. januara u punom restoranu u Variju, predgrađu Atine.

Četvorica muškaraca, maskirana kapuljačama i šalovima, prišli su stolu za kojim su sjedeli Dedović i Stamatović sa svojim suprugama i djecom i u njih ispalili 24 metka.

U međuvremenu, grčka policija je objavila fotografije četvorice muškaraca izuzetih sa sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada i sada se radi na njihovoj identifikaciji i utvrđivanju rute kojom su crnim džipom pobjegli nakon zločina.

Osim toga, grčka policija istražuje da li su u dvostruko ubistvo umiješana trojica državljana Srbije koja su privođena 6. januara rano ujutro u Glifkadi sa lažnim pasošima i sa pištoljem sa izbrisanim serijskim brojem.

Iako su mediji prethodnih dana ubistvo Dedovića i Stamatovića dovodili u vezu i sa nastavkom obračuna između škaljarskog i njima suparničkog kavačkog klana, koji traje već pet godina i koji je odnio na desetine života zbog nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji, istraga je dobila novi pravac.

Prema posljednjim informacijama grčkog lista "Katimerini", sumnja se da su ubistvo Dedovića i Stamatovića povezano sa istorijskom zapljenom 20 tona kokaina vrijednog više od milijardu dolara u Filadelfiji.

Ovaj list navodi da su bezbjednosni zvaničnici otkrili da je za gubitak tovara droge koji su američki istražitelji zaplijenili na brodu "MSC Gajan" prošlog juna u filadelfijskoj luci navodno odgovoran - Dedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR