3 °

max 12 ° / min 2 °

Subota

29.02.

12° / 2°

Nedjelja

01.03.

11° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Srijeda

04.03.

13° / 11°

Četvrtak

05.03.

15° / 8°

Petak

06.03.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dedović i Stamatović ubijeni u Atini zbog gubitka 20 tona kokaina sa broda?

Hronika

Comments 0

Izvor: blic

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Dedović i Stamatović ubijeni u Atini zbog gubitka 20 tona kokaina sa broda?

Bezbjednosne službe istražuju da li su Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) ubili pripadnici crnogorske mafije zbog gubitka 20 tona kokaina koje su američki istražitelji pronašli ljetos na brodu "MSC Gajan" u Filadelfiji, pišu grčki mediji.

 Jedan od čelnika škaljarskog klana Dedović i Stamatović ubijeni su 10. januara u punom restoranu u Variju, predgrađu Atine.

Četvorica muškaraca, maskirana kapuljačama i šalovima, prišli su stolu za kojim su sjedeli Dedović i Stamatović sa svojim suprugama i djecom i u njih ispalili 24 metka.

U međuvremenu, grčka policija je objavila fotografije četvorice muškaraca izuzetih sa sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada i sada se radi na njihovoj identifikaciji i utvrđivanju rute kojom su crnim džipom pobjegli nakon zločina.

Osim toga, grčka policija istražuje da li su u dvostruko ubistvo umiješana trojica državljana Srbije koja su privođena 6. januara rano ujutro u Glifkadi sa lažnim pasošima i sa pištoljem sa izbrisanim serijskim brojem.

Iako su mediji prethodnih dana ubistvo Dedovića i Stamatovića dovodili u vezu i sa nastavkom obračuna između škaljarskog i njima suparničkog kavačkog klana, koji traje već pet godina i koji je odnio na desetine života zbog nestanka 300 kilograma kokaina u Valensiji, istraga je dobila novi pravac.

Prema posljednjim informacijama grčkog lista "Katimerini", sumnja se da su ubistvo Dedovića i Stamatovića povezano sa istorijskom zapljenom 20 tona kokaina vrijednog više od milijardu dolara u Filadelfiji.

Ovaj list navodi da su bezbjednosni zvaničnici otkrili da je za gubitak tovara droge koji su američki istražitelji zaplijenili na brodu "MSC Gajan" prošlog juna u filadelfijskoj luci navodno odgovoran - Dedović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR