8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujošević nudi stan i 5.000 eura u zamjenu za slobodu

Hronika

Comments 1

Vujošević nudi stan i 5.000 eura u zamjenu za slobodu

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, koji je uhapšen zbog sumnje da je bio član kriminalne grupe vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića, i treći put je ponudio jemstvo Višem sudu u Podgorici kako bi mu bio ukinut pritvor i kako bi mu bilo omogućeno da se u daljem toku postupka brani sa slobode, potvrdio je za Dan jedan od njegovih branilaca Borivoje Borović.

Ovaj put, Vujošević je u zamjenu za slobodu ponudio stan i 5000 eura.

Prethodno je Viši sud u Podgorici odbio predlog za jemstvo kada je Vujošević ponudio dva stana, uz obrazloženje da se ti stanovi mogu naći među imovinom koja može biti zaplijenjena tokom finansijske istrage protiv bivšeg sekretara VDT-a.

Vujoševićevi advokati su uložili žalbu na tu odluku, a advokat Borivoje Borović je u izjavi za Dan najavio da će predložiti da njegov branjenik na ime jemstva založi stan u vlasništvu njegovog rođaka, ali je Viši sud i to odbio.

Vujošević se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je kao pripadnik kriminalne organizacije odbjeglog biznismena Duška Kneževića počinio krivično djelo vršenje protivzakonitoguticaja.

On je u telefonskim razgovorima sa Kneževićem tvrdio da je podmićivao vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, ali je pred istražiteljima to demantovao.

Vujošević je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da utiče na specijalne tužioce u istragama koje se vode protiv Kneževića i članova njegove kriminalne organizacije.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

sokol

hehe frajeru, malo dajes! ti kao da ne poznajes dps? vise im moras ponudit, i sve ce ti bit oprosteno