11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Za dan uhapšeno osam osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola i prekoračenja brzine

Hronika

Comments 0

Za dan uhapšeno osam osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola i prekoračenja brzine

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Policija je u Crnoj Gori, tokom prethodnog dana, zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima,uhapsila osoba.

"Podgorička policija je u ulici Vlada Martinovića kontrolisala vozača Lj.U. (27) iz Tuzi. Alkotestiranjem ove osobe utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,37 g/kg i on je lišen slobode. Takođe, policija je u Glavnom gradu kontrolisala i M.M. (24) i lišila ga slobode zbog upravljanja vozilom brzinom od 113 km/h na dionici puta gdje je brzina ograničena na 60 km/h", navedeno je u saopštenju policije.

Osim toga, u Danilovgradu je uhapšen D.V. (57) koji je alkotestiran i kome je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,27 g/kg.

"M.Š. (21) je sankcionisan u Bijelom Polju, u mjestu Potkrajci. On je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo još jedno vozilo, u kojoj nije bilo povrijeđenih lica. M.Š. je alkotestiran i kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 g/kg zbog čega je lišen slobode.
Mojkovačka policija je lišila slobode E.Š. (36) koja je upravljala vozilom pod dejstvom alkohola. Ona je kontrolisana u mjestu Lepenac i kod nje je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,94 g/kg. Uz prekršajnu prijavu E.Š. je privedena nadležnom sudiji za prekršaje", dodaje se u saopštenju policije.

U Beranama je u mjestu Rudeš uhapšen S.Ć. (40) kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

Uz prekršajnu prijavu je priveden nadležnom sudiji. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 15 dana, tri mjeseca zabrana upravljanja motrnim vozilom i tri kaznena boda.

Barska policija je uhapsila dvije osobe zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

"Alkotestiranjem E.A. (31) je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,32 g/kg, dok je kod M.A. (30) utvrđeno prisustvo alkohola u koncentraciji od 1,40 g/kg. Ova lica su lišena slobode i privedena nadležnom sudiji za prekršaje", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR