9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podignuta optužnica zbog pogibije tri mladića

Izvor: Onogošt

Hronika

Comments 0

Podignuta optužnica zbog pogibije tri mladića

Izvor: Dnevne novine/CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Protiv Zorana Koprivice Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću podiglo je optužnicu zbog krivičnog djela teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Naime, Koprivica je učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su 18. jula ove godine u prigradskom naselju Brlja kod Nikšića stradali Andrija Vicković (19) i Danilo Delibašić (18), dok je Danilov brat od strica Nikola zadobio teške povrede kojima je podlegao 30. jula u Kliničkom centru Crne Gore.

Trojica mladića u tragičnom momentu nalazila su se u “opelu korsi” registarskih oznaka (CTAL277), koji se kretao iz Nikšića prema Podgorici.

Kod benzinske pumpe “Pigo Petrol” u naselju Brlja, “opel” kojim je upravljao Vicković udario je u šleper (NK-CT936) za čijim upravljačem je bio Koprivica.

Kako su tom prilikom saopštili iz policije, udes se dogodio kada je “opel” udario u zadnji kraj šlepera i od siline udarca se odbio pored puta.

U tom trenutku šleper se uključivao u saobraćaj sa pumpe.

Na licu mjesta stradali su Danilo Delibašić i Andrija Vicković, a Nikola je transportovan u KCCG.

Nakon nesreće, uviđaj je obavila osnovna državna tužiteljka Vjera Mićunović, sa pripadnicima nikšićke policije i vještakom saobraćajne struke Draganom Domazetovićem.

Zbog smrti dvojice mladića u Nikšiću je bio proglašen Dan žalosti.

Tokom prethodnih mjeseci na crnogorskim putevima evidentiran je povećani broj saobraćajnih nesreća u kojima je nastradalo više lica.

“Nažalost, čak troje nastradalih je tek napunilo 18 godina, dok je petoro u nezgodama zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život, godišta između 2000. i 2003″, saopšteno je iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR