15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mujović priznao da je planirao likvidaciju ispred OB Kotor?

Hronika

Comments 1

Mujović priznao da je planirao likvidaciju ispred OB Kotor?

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićanin Petar Mujović je, tokom kriminalističke obrade, priznao službenicima policije da je juče došao ispred Odjeljenja bezbjednosti Kotor sa namjerom da ubije jednu osobu, saznaje Pobjeda.

Mujović je uhapšen juče zbog krivičnog djela nedozvljeno držanje oružja. Kako je Pobjedi nezvanično potvrđeno, njemu su licice na ruke stavljene ispred OB Kotor dok su inspektori ispitivali Jovicu Vukotića. Ispituje se da li je Mujović pokušao likvidaciju Vukotića jer sve ukazuje da je to bio plan.

Vukotić je priveden na informativni razgovor, a policajci su tada primjetili da se u blizini OB nalazi Mujović. Vukotić je na informativni razgovor priveden sa nekoliko osoba.

"Službenici kotorske policije su juče oko 15.10 sati, u blizini službenog parking prostora Odjeljenja bezbjednosti Kotor, uočili mušku osobu koja osmatra objekat i parking prostor. On je legitimisan i pregledan od strane policijskih službenika. Kod njega je, tom prilikom, pronađen pištolj Češka zbrojovka „CZP – 07“ u ilegalnom posjedu sa udaračem u zadnjem položaju, spreman za upotrebu. Pištolj je izbrušenog fabričkog broja sa okvirom u kojem se nalazilo 14 komada municije, kao i jednim komadom municije u samoj cijevi pištolja. Takođe, pronađen je i mobilni telefon sa kripto zaštitom", saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznata viša državna tužiteljka u Podgorici koja je naložila da se Mujović uhapsi, te da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Petar Mujović je brat Radovana Mujovića koji slovi za vođu jedne nikšićke kriminalne grupe optužene za šverc droge, piše Pobjeda.

Oni su uhapšeni prošle godije, zajedno Aleksandrom Đurđevcom i Milenom Kankaraš, zbog sumnje da su se bavili švercom droge i iznudama. Oni su po nalogu SDT-a bili pod prismotrom policije zbog distribucije narkotika.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

A je li to priznao? A nijesu ga "prisilili" Katnić i Čadjenović u priznanje. Vjerovatno su ga prebijali i prisilili da prizna. Takve izjave su sada "moderne" za ove kriminalce.