13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rasvijetljeno podmetanje bombe ispred kladionice u Podgorici, uhapšen Danilovgrađanin

Hronika

Comments 0

Rasvijetljeno podmetanje bombe ispred kladionice u Podgorici, uhapšen Danilovgrađanin

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su aktiviranje eksplozivne naprave koje se dogodilo 13. novembra ove godine, saopšteno je iz Uprave policije.

"U kasnim večernim časovima aktivirana je improvizovana eksplozivna naprava ispred objekta jedne sportske kladionice u Podgorici, čime je pričinjena manja materijalna šteta u vidu loma stakla na ulaznim vratima objekta.

Nakon intenzivnih kriminalističkih i istražnih aktivnosti, policija je obezbijedila materijalne dokaze koji upućuju na sumnju da je izvršilac ovog krivičnog djela bezbjednosno interesantno lice I.Đ. (29) iz Danilovgrada i on je lišen slobode.

Protiv I.Đ. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelima nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, uz koju koju je sproveden osnovnom državnom tužiocu u Podgorici koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata", navodi se u saopštenju.

Osim toga, kako je saopšteno, protiv njega su službenici Odeljenja bezbjednosti Danilovgrad podnijeli i krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, kao i prekršajnu prijavu zbog ometanja i omalovažavanja službenog lica.

"U nastavku spovođenja aktivnosti u odnosu na ovo bezbjednosno interesantno lice, podgorička policija je izvršila pretres stanova na dvije lokacije u Podgorici i Danilovgradu, nakon čega je slobode lišen M.V. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je protiv R.V. (65) podnijeta krivična prijava u redovnom postupku, zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo.

Oduzete su tri puške, kao i veća količina municije različitog kalibra", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR