10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšena osoba u Kotoru zbog oružja i eksploziva

Hronika

Comments 0

Uhapšena osoba u Kotoru zbog oružja i eksploziva

Autor: Antena M

  • Viber

Kotorska policija je u okviru akcije suzbijanja ulične prodaje narkotika pretresom stana pronašla marihuanu, eksploziv i pušku u ilegalnom posjedu, navedeno je iz policije.

"Policija je juče, na osnovu naredbe sudije Višeg suda u Podgorici, izvršila pretres kuće i drugih objekata koje koristi V.D. (42) iz Kotora.

Prilikom pretresa pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Kotro su pronašli i oduzeli tri zamotuljka u kojima se nalazila opojna droga marihuana, vaga za precizno mjerenje, puška marke CZ 8x57, osam inicijalnih kapisli i osam štapina eksploziva „Amonex“", saopštili su iz UP.

Policija je obavijestila nadležnog tužioca koji je naložio da uhapse V.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U odnosu na pronađenu opojnu drogu tužilac se izjasnio da se ne stiču elementi krivičnog djela, te će protiv osumnjičenog biti podnijeta prekršajna prijava po Zakonu o sprečavanju zloupotrebe droga.  

"Službenici Odjeljenja bezbjednsoti Kotora će i u narednom periodu preduzimati planske aktivnosti shodno svojim ovlašćenjima u pravcu suzbijanja ulične prodaje opojne droge i lišavanja slobode i procesuiranja lica koja se bave prodajom", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR