15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cetinje: Zbog nelegalne gradnje krivične protiv dvije bezbjednosno interesantne osobe

Hronika

Comments 0

Cetinje: Zbog nelegalne gradnje krivične protiv dvije bezbjednosno interesantne osobe

Autor: Antena M

  • Viber

Cetinjska policija je nadležnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu protiv dvije bezbjednosno interesantne osobe zbog dva krivična djela u vezi sa nelegalnom gradnjom.

"Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje preduzimaju operativne i proaktivne službene mjere i radnje na planu suzbijanja i sprečavanja svih pojavnih oblika kriminaliteta a posebno teških krivičnih djela. Aktivnosti su usmjerene prema bezbjednosno interesantnim licima i pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa sa područja Cetinja.  

U saradnji sa inspekcijskim službama u 2020. policija je izvršila kontrolu dva objekta u izgradnji, započetih od lica koja prema policijskim saznanjima važe za pripadnike jedne organizovane kriminalne gupe", navedeno je u saopštenju.

Nakon izvršenih provjera u skladu sa nadležnostima i zakonskim procedurama, od nadležnih inspekcijskih službi donijeta su rješenja kojima se obustavlja dalja gradnja ovih objekata, dodali su.

"Dokumentaciju sačinjenu prilikom kontrola izgradnje nelegalno započetih objekata službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje dostavili su Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, koje se izjasnilo da se protiv B.S. (31) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju a  da se protiv M.Đ. (24) podnese krivična prijava za krivično djelo gradnja objekta bez prijave i dokumentacije za gradnju u produženom trajanju, jer je on nakon donijetog rješenja o obustavi nastavio izgradnju objekta", zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR