17 °

max 23 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 0

Podgorica: Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici kriminalističke policije Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući proaktivne policijske aktivnosti usmjerene ka bezbjedonosno interesantnim licima, u cilju sprečavanja vršenja teških krivičnih djela, izvršili su kontrolu više bezbjedonosno interesantnih osoba i vozila u mjestu Mareza i tom prilikom pronašli su dva pištolja, saopštila je Uprava policije. 

Kako se navodi, kriminalističkom obradom utvrđeno je da je 10. aprila oko 14.40h u mjestu Mareza došlo do verbalnog konflikta između T.S. (42) i E.M. (29) sa jedne strane i I.Č. (42) i G.M. (42) sa druge strane.

"Prilikom dolaska policijskih službenika kriminalističke policije na licu mjesta pronađen je odbačeni pištolj marke Sig Sauersa okvirom i osam komada municije, za koji je policija naknadno došla do sumnje da je u ilegalnom posjedu lica G.M.

Osim toga, na licu mjesta policija je zatekla i putničko motorno vozilo u kojem se na mjestu suvozača nalazilo bezbjedonosno interesantno lice I.Č. ispod čijeg sjedišta je pronađen pistolj marke CZ u ilegalnom posjedu, sa okvirom i 14 komada municije.

Upoznat je nadležni tužilac koji je naložio da se G.M. i I.Č. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i oni su uz krivičnu prijavu privedeni na dalju nadležnost postupajućem tužiocu koji je odredio zadržavanje lica do 72 sata. 

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica nastaviće proaktivno istražne aktivnosti usmjerene ka bezbjedonosno interesantnim licima sa ciljem rasvjetljavanja najtežih krivičnih djela iz oblasti krvnih delikata", navode iz policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR