13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Načelnik odjeljenja bezbjednosti Cetinje: Policija odmah reagovala

Izvor: EPA

Hronika

Comments 0

Načelnik odjeljenja bezbjednosti Cetinje: Policija odmah reagovala

Autor: Antena M

  • Viber


Načelnik odjeljenja bezbjednosti Cetinje Dalibor Šaban kaže da je policija reagovala odmah po primljenoj prijavi o jučerašnjoj pucnjavi na Cetinju u kojoj je Vuk Borilović ubio 10 osoba.

"Odmah nakon prijave, za tri minuta, policija je došla na lice mjesta. Prilikom prilaska V.B. je odmah upotrijebio vatreno oružje koje je na direktan način ugrožavalo živote policajaca i građana. Službenici su odmah uzvratili iz vatrenog oružja i tom prilikom je jedan od njih zadobio povrede glave. Izviđajne radnje ukazuju da je jedan projektil teško ranio izvršioca, a postoji sumnja da je od posljedica tog projektila i stradao", rekao je Šaban za TV Vijesti.

“Na lice mjesta je odmah pristupio redovan sastav OB sa interventnim sastavom iz drugih gradova. Uspjeli smo da sve preventivne aktivnosti usmjerimo na sprečanje težih krivičnih djela”, kazao je Šaban.

"Opasni uslovi"

"Ono što je otežavajuće je sama karakteristika terena. U tom naselju je mnogo kuća koje su na maloj udaljenosti i izvršilac je koristio poluautomatsku, lovačku pušku koja je po karakteristikama upravo za te uslove opasna", rekao je Šaban.

Istraga će, dodaje on, utvrditi sve okolnosti, kao i one koje se tiču pitanja ko je usmrtio napadača Vuka Borilovića pored čijeg su tijela pronađene četiri čaure.

Načelnik cetinjske policije je potvrdio da je Borilović koji se bavio lovom, imao legalno izdat oružani list za pušku kojom je počinio zločin.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR