11 °

max 14 ° / min 7 °

Utorak

20.02.

14° / 7°

Srijeda

21.02.

14° / 5°

Četvrtak

22.02.

12° / 6°

Petak

23.02.

11° / 8°

Subota

24.02.

10° / 8°

Nedjelja

25.02.

9° / 7°

Ponedjeljak

26.02.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte fotografije: Odron na putu Lipci – Nikšić, prevrnuo se kombi

Hronika

Tag Gallery
Comments 0

Pogledajte fotografije: Odron na putu Lipci – Nikšić, prevrnuo se kombi

Izvor: Pobjeda

  • Viber

Na dionici magistralnog puta Lipci – Nikšić, nakon posljednjeg tunela u blizini Dragalja, večeras je došlo do odrona zbog čega se jedan kombi prevrnuo na putu, ali niko nije povrijeđen, potvrđeno je Pobjedi iz Službe zaštite i spašavanja Kotora.

Komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić rekao je za Pobjedu da je prvobitna informacija bila da je vozilo sa putnicima sletjelo u provaliju, odnosno da su i oni dobili informaciju o teškom udesu i slijetanju kombija u Lipce, nakon čega su se sa svim raspoloživim kapacitetima uputili na lice mjesta.

“Međutim, po dolasku na mjesto nezgode shvatili smo da smo uzalud dolazili. Zatekli smo kombi prevrnut na putu koji je doživio nezgodu zbog odrona. U kombiju su bile dvije osobe koje nisu povrijeđene”, kazao je Mandić.

Iz kotorske policije su kazali da je usljed odrona na toj dionici došlo do kontakta vozila i stijene, nakon čega je kombi naglo skrenuo na suprotnu stranu kada je došlo do prevrtanja.

Policija je na terenu, saobraćaj se odvija naizmjenično jednom trakom, a očekuje se i dolazak ekipe Crnagoraputa koja će ukloniti odron.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR