Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Herceg Novi: Razbojnik teže povrijedio radnicu kioska i oteo joj 8.000 eura

Izvor: RTHN

Hronika

Comments 0

Herceg Novi: Razbojnik teže povrijedio radnicu kioska i oteo joj 8.000 eura

Izvor: RTHN

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Kiosk Tobako pres u Igalu, u blizini hotela Lajthaus bio je na meti razbojničkog napada, a tom prilikom prodavačica je zadobila teže povrede glave i ukradeno joj je osam hiljada eura ličnog novca, prenosi RTHN.

Kako je oštećena kazala za RTHN, muškarac sa fantomkom je kroz prozor kioska u nju uperio pištolj i tražio novac.

– Vrata kioska bila su zaključana, roletna spuštena na pola, ali on je uspio da se do pola tijela uvuče kroz prozor. Pazar je bio u kasi, a on je pokušao da otme torbu koju sam držala. Ovroila sam vrata i pokušala da pobjegnem. Vjetrovatno je pretpostavio da sam pazar stavila u torbu i krenuo je za mnom. Napao me, izudarao pištoljem i oteo torbu. Vrištala sam, pa su izašle žene iz obližnje prodavnicei pozvale policiju – priča ona.

Nakon napada prebačena je u Bolnicu Meljine, gdje su joj sanirali rane, a zatim je poslata u Risan zbog preloma ruke. Na glavi ima sedam šavova.

Navodi da je u torbi imala osam hiljada eura, koje je namjeravala da narednog dana položi u banku, a pazar, koji je ostao u kasi nije otuđen.

Iz Centra bezbjednosti Herceg Novi potvrdili su za RTHN da se napad dogodio 25. januara u večernjim satima. Tom prilikom, kako navode, nepoznati muškarac je upotrebom fizičke snage i predmeta nalik pištolju od prodavačice oteo torbu u kojoj su se nalazile lične stvari i novac.

Po dobijenoj prijavi uspostavljena je blokada grada, a preduzete su i ostale mjere i radnje u izviđaju, koje su i nastavljene u cilju pronalaska počinioca ovog krivičnog djela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR