8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen osumnjičeni za kupovinu ličnih karata

Hronika

Comments 0

Uhapšen osumnjičeni za kupovinu ličnih karata

Autor: Antena M

  • Viber

Postupajući po prijavi M.Ž. iz Podgorice, da mu je M.V. iz Podgorice ponudio otkup lične karte, službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, pronašli su M.V. kako bi od istog prikupili obavještenja na okolnosti konkretnog događaja, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, M.Ž. je podnio prijavu protiv M.V. zbog ostvarene komunikacije putem društvene mreze, radi prodaje lične karte za određeni novčani iznos, a sve u cilju neostvarivanja biračkog prava na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori. 

Preduzimajući konkretne mjere i radnje u odnosu na prijavu M.Ž. iz Podgorice, policijski službenici u saradnji sa nadležnim tužiocem, izvršili su pretres stana koji koristi M.V., kojom prilikom su kod ovog lica pronašli predmete koji potiču iz krivičnog djela. O preduzetim aktivnostima upoznat je nadležni tužilac, koji se izjasnio da se M.V. liši slobode, zbog počinjenog krivičnog djela povreda slobode opredjeljenja pri glasanju", navodi se u saopštenju.

U saradnji sa postupajućim tužiocem, u odnosu na prikupljena obavještenja, policijski službenici podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku i protiv podnosioca prijave M.Ž. iz Podgorice, takođe zbog počinjenog krivičnog djela povreda slobode opredjeljenja pri glasanju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR