11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lekić: Šaković se dobrovoljno predao policiji, saslušaće ga državni tužilac

Izvor: Dan

Hronika

Comments 0

Lekić: Šaković se dobrovoljno predao policiji, saslušaće ga državni tužilac

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber
Ispred policijske stanice, na nekih 500 metara, zaustavili su naše vozilo. Ja sam im kao advokat potvrdio da se u vozilu nalazi Šaković i da samo upravo krenuli da se preda - kazao je Lekić

Podgoričanin Aleksandar Šaković krenuo je iz Podgorice za Tivat da se dobrovoljno preda policiji, saopštio je portalu Dan Šakovićev advokat Damir Lekić.

Šaković je u pratnji svog advokata Damira Lekića došao u Tivat.

- Ispred policijske stanice, na nekih 500 metara, zaustavili su naše vozilo. Ja sam im kao advokat potvrdio da se u vozilu nalazi Šaković i da samo upravo krenuli da se preda - kazao je Lekić.

O svemu je obaviješten državni tužilac koji je zadužio slučaj.

- Oni su nam saopštili da je to sve u redu ali da ga oni moraju preuzeti jer imaju potragu za njim i da ga oni moraju sprovesti. Aleksandar Šaković je izašao iz vozila i prešao u policijsko auto i tih 500 metara prešao u policijskom vozilu do policijske stanice. Iza njega sam u vozilu bio ja kao njegov advokat. Tako da nije uhapšen, nije se krio, nego je išao da se dobrovoljno preda i stavi policijskim organima na raspolaganje - kazao je Lekić.  

Šaković je jedan od četvoro osumnjičenih u borbi protiv privrednog kriminala, a na teret mu se stavljaju dva krivična djela, falsifikovanje isprave i ovjeravanje neistinitog sadržaja, kazao je portalu Dan advokat Damir Lekić.

Prema Lekićevim riječima, Šaković će danas u 17 časova biti saslušan kod tužioca.

- Tužilac će nas detaljno upoznati sa sadržinom krivične prijave i osnovima sumnje koji stoje protiv osumnjičenog - rekao je Lekić.

Podsjećamo, danas ranije je iz Uprave policije saopšteno da su četiri osobe osumnjičene za privredni kriminal.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, državnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv četiri osobe. Slobode su lišeni N.P. (38) iz Cetinja i G.I. (50) iz Podgorice zbog sumnje da su izvršili tri krivična djela. N.P. se tereti za krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije, dok se G.I. tereti za krivična djela falsifikovanje službene isprave i krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja - navodi se u saopštenju Uprave policije.

U međuvremenu Šaković je uhapšen, dok se traga za B.Š. (43) iz Podgorice.

- Za B.Š. (43) iz Podgorice traga zbog sumnje da je izvršila krivična djela falsifikovanje službene isprave, navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja - navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR