21 °

max 26 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

24° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pogledajte snimke racije u hotelu Podgorica; Direktor hotela: Ušli bez papira, bacali su nas na pod…

Izvor: Pobjeda

Hronika

Tag Video
Comments 6

Pogledajte snimke racije u hotelu Podgorica; Direktor hotela: Ušli bez papira, bacali su nas na pod…

Izvor: Pobjeda/CdM

Autor: Antena M

  • Viber

U hotelu "Podgorica" danas je izvedena akcija policije kada su pripadnici Protiv-terorističke jedinice pretresli hotel.

Prema saznanjima Pobjede, oni su pri ulasku u hotel "Podgorica" svim prisutnima rekli da legnu na pod nakon čega je započela kontrola i pretres.

Nakon pretresa hotela, pripadnici PTJ spustili su se u garažu hotela Podgorica.

Pobjeda piše i da su upali i u poslovne prostore u soliteru u neposrednoj blizini, kao i da je radi provjere oduzeto nekoliko automobila. 

Direktor hotela Podgorica Bojan Madžgalj kaže da ne zna šta je razlog današnjeg pretresa i tvrdi da iza jučerašnje lažne dojave o bombi stoje premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić. 

On je kazao da je policija u hotel i juče i danas ušla bez papira i bez dokumenata, prenio je CdM. 

Madžgalj je kazao da dvije godine trpe “medijski linč”.

“Gosti bježe iz našeg hotela. Juče je lažna dojava o bombi bila kreirana od strane bivšeg premijera Abazovića i Adžica jer je to bio jedini način da dođu kod nas i provjere šta se dešava u našem hotelu i soliteru pored. Kod nas su radili već par pretresa, sama politika ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gdje su gosti. Juče su kreirali lažnu dojavu. Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što ne bi smjelo kada je u pitanju dojava o bombi. Pregledali su svaku torbu i novčanik. Juče su otišli odavde vidno iznervirani i danas su napravili raciju. Ponašali su se bezobrazno, bacili su nas na pod, galamili su. Želio bih da skrenem pažnju na njihovo ponašanje, a mi ćemo se dalje s njima boriti na sudu”, rekao je Madžgalj novinarima.

Prema njegovim riječima goste su bacali sa stolica.

“Legitimisali su goste, pretresali vozila po parkingu, ništa nisu našli. Radnici su vidno iznervirani, žele da napuste hotel. Ne znam da li su Abazović i Adžić svjesni da ugrožavaju egzistenciju 60 zaposlenih, a prije dvije godine su dolazili i koristili usluge hotela. Bez papira i bez dokumenata su ušli, i juče i danas”, kazao je Madžgalj.

Policija se još nije oglašavala ovim povodom.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

haker

Poslednji trzaji pakosnog premijera Dritana i njegovog konobara Adzica! Crnogorci, sledeca vlast nece biti nista bolja, ustajte!

Ante

A što vam rade, JADNA VAM MAJKA !!!! Kao da ste u tuđoj državi. Što mislite da će ČETNICI stati ako im se ne SUPROSTAVITE.

Pivljanin

Ovo je prešlo sve granice imali iko u ovoj državi da stane na put ovoj bahatoj policiji .Jeli Bitanga i konobar Adžić jači od drzave ,šta radi specijalni državni tuzioc i sudije ?