17 °

max 17 ° / min 12 °

Subota

02.12.

17° / 12°

Nedjelja

03.12.

12° / 6°

Ponedjeljak

04.12.

10° / 4°

Utorak

05.12.

9° / 6°

Srijeda

06.12.

8° / 7°

Četvrtak

07.12.

10° / 6°

Petak

08.12.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Policija: Stanje bezbjednosti u Mojkovcu povoljno

Hronika

Comments 0

Policija: Stanje bezbjednosti u Mojkovcu povoljno

Autor: Antena M

  • Viber

Stanje bezbjednosti na teritoriji nadležnosti Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac tokom ljetnje turističke sezone je veoma povoljno, saopštila je Uprava policije. 

"Od početka ljetnje turističke sezone mojkovačka policija u kontinuitetu sprovodi aktivnosti na pronalasku oružja, te je izvršeno 10 pretresa stanova i drugih prostorija, od kojih tri objekta koja koriste operativno interesantna lica, a koji su rezultirali oduzimanjem 10 komada oružja, tri gasna pištolja i 505 komada municije različite vrste i kalibra.

Tokom kampanje „Poštuj život – vrati oružje“ građani su dobrovoljno policiji u Mojkovcu predali tri komada vatrenog oružja, sedam bombi i manju količinu municije", navodi se u saopštenju. 

Od početka turističke sezone na području Mojkovca održano je šest javnih okupljanja koje su obezbjeđivali službenici Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, kojima je prisustovalo oko 2.000 građana, a koji su protekli bez ijednog incidenta.

"Na osnovu bezbjednosne procjene pripadnika Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac sprovedene su akcije „Tragač“ i „Racija“, u okviru kojih je kontrolisano 25 lica interesantnih sa bezbjednosnog aspekta i izvršen je pregled 192 vozila i kontrola 280 osoba. Stanje bezbjednosti saobraćaja tokom ljetnje turističke sezone na teritoriji Mojkovca je veoma povoljno uzimajući u obzir da od početka godine nije zablilježena nijedna saobraćajna nezgoda sa smrtno stradalim licima.

Saobraćajna policija je podnijela 31 prekršajnu priijavu i izdala 420 naloga za plaćanje novčane kazne zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Tokom pojačanih kontrola u saobraćaju, a u okviru lokalnih akcija „Alkohol“ mojkovačka policija je 30 vozača zatekla da upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, od kojih je njih 18 lišeno slobode.

Takođe, pripradnici policije su u Mojkovcu u saobraćaju zatekli 60 vozila koja su bila tehnički neispravna, te privremeno oduzeli 31 par registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja", navodi se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR