16 °

max 16 ° / min 12 °

Petak

01.12.

16° / 12°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

11° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 7°

Srijeda

06.12.

13° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 3°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bar: Dvije osobe će odgovarati zbog sumnje da su nanijeli teške tjelesne povrede, pronađeno i oružje u ilegalnom posjedu

Hronika

Comments 0

Bar: Dvije osobe će odgovarati zbog sumnje da su nanijeli teške tjelesne povrede, pronađeno i oružje u ilegalnom posjedu

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjenosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje na otkrivanju i suzbijanju krivičnih djela na području opštine Bar, pretresom oduzeli pušku u ilegalnom posjedu i identifikovali osobe koje su u junu fizički napala jednu osobu i nanijele joj teške tjelesne povrede. 

Naime, postupajući po naredbi nadležnog sudije, pripadnici barske policije su izvršili pretres stana koji koristi E.Š. (20) iz Bara, kojom prilikom je pronađena i oduzeta kovačka puška u ilegalnom posjedu. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji naknadno izjasniti. 

Osim toga, barska policija je identifikovala osobe koje su 24. juna u naselju Dobra Voda, nakon kraćeg verbalnog konflikta fiziči napali A.K. nanoseći mu teške tjelesne povrede u vidu frakturu nosne kosti sa dislokacijom. Policija u Baru je protiv R.V. i J.V. podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesne povreda. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR