16 °

max 16 ° / min 12 °

Petak

01.12.

16° / 12°

Subota

02.12.

15° / 13°

Nedjelja

03.12.

13° / 7°

Ponedjeljak

04.12.

11° / 4°

Utorak

05.12.

10° / 7°

Srijeda

06.12.

13° / 8°

Četvrtak

07.12.

8° / 3°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bar: Locirano šest osoba za kojima su raspisane potjernice

Hronika

Comments 0

Bar: Locirano šest osoba za kojima su raspisane potjernice

Autor: Antena M

  • Viber

Barska policija locirala je šest državljana Crne Gore za kojima su raspisane potjernice. Među njima je dvoje koji su međunarodno traženi i jedan strani državljanin čiji nestanak je prijavila policija.

“U cilju održavanja povoljne bezbjednosne situacije tokom ljetnje turističke sezone, policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar, su na teritoriji svoje nadležnosti, u proteklom periodu sproveli niz aktivnosti na lociranju osoba za kojima su raspisane potjernice i tom prilikom je pronađeno njih šest, od kojih su dva međunarodno tražena i jedan strani državljanin čiji je nestanka prijavila porodica”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).
Locirani su, kako je navedeno, državljani Crne Gore koji su se potraživali po nacionalnim potjernicima zbog krivičnih djela silovanje, izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, laka tjelesna povreda i krađa.

“Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ će nastaviti sa proaktivnim terenskim radom, što je jedan od prioritetnih aktivnosti, a u cilju suzbijanja svih vidova kriminaliteta, na crnogorskom primorju”, poručuju iz policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR