22 °

max 36 ° / min 20 °

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog ulične prodaje heroina uhapšena jedna osoba

Hronika

Comments 0

Zbog ulične prodaje heroina uhapšena jedna osoba

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su, preduzimajući mjere i radnje na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, lišili slobode M.P. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u pormet opojnih droga saopštili su iz Uprave policije

"Službenici Stanice policije Šavnik i Stanice policije Žabljak su u subotu  poslijepodnevnim časovima na Žabljaku kontrolisali autobus jednog prevoznika koji saobraća na putnom pravcu Nikšić – Šavnik – Žabljak – Pljevlja.

Tom prilkom policijski službenici su kod M.P. pronašli i oduzeli pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne težine 11,5 grama." kažu iz UP.

Iz UP dalje navode da je nakon toga, pljevaljska policija je, po naredbi nadležnog suda, izvršila pretres stana i drugih prostrorije koje koristi ovo lice u Pljevljima, a tom prilikom je pronađeno pakovanje sa sadržajem parškaste materije bijele boje i 40 sjemenki marihuane.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.P. imao namjeru da oduzeti heroin stavi u dalji tz. ulični promet.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se M.P. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga." saopšteno je iz UP.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR