14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Pojačane aktivnosti policije u Pljevljima, oduzeto oružje i municija

Hronika

Comments 0

UP: Pojačane aktivnosti policije u Pljevljima, oduzeto oružje i municija

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, preduzimajući preventivne mjere i radnje na pronalasku nedozvoljenih sredstava u posjedu građana, shodno prikupljenim operativnim saznanjima, uz prethodno odobrenje nadležnog sudije za istragu Osnovnog suda iz Pljevalja, izvršili su pretres porodične kuće i pomoćnih prostorija koje koristi R.M. (36), saopštila je Uprava policije. 

- Tom prilikom pronađena je i privremeno oduzeta puška marke „Zastava“ kalibra 16 mm i 22 komada puščane municije. Dežurnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, koji je upoznat sa događajem, upućeni su spisi predmeta na dalju nadležnost i eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela.

Aktivnosti na pronalasku oružja u ilegalnom posjedu kod građana su kontinuirana aktivnost službenika Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja. S tim u vezi, tokom februara pronađeno je više komada oružja raznog kalibra u ilegalnom posjedu građana, te je podnijeta krivična prijava protiv operativno interesantnog lica zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - navodi se u saopštenju. 

- Naime, pretresom porodične kuće Ž.M. u Pljevljima, koju koristi njegov sin, R.M. koji je označen kao operativno interesantno lice, pronađeno je 116 komada municije različite vrste i kalibra.

Po nalogu Osnovnog državnog tužioca u Pljevljima, koji je obaviješten o događaju, protiv Ž.M. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - dodali su iz policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR