13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilovgrad: Maloljetnici osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Hronika

Comments 0

Danilovgrad: Maloljetnici osumnjičeni za nasilničko ponašanje

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica podnijeli su krivičnu prijavu protiv dvije maloljetne osobe koje su osumnjičene za nasilničko ponašanje.

Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad obaviješteni su da je došlo do fizičkog sukoba nekoliko maloljetnih lica u Danilovgradu u blizini Gimnazije Petar I Petrović Njegoš, navela je Uprava policije. 

Pripadnici danilovgradske policije izašli su na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te su došli do sumnje da su dvojica maloljetnika stara 17 i 15 godina fizički i uz upotrebu podesnog sredstva, napali osobu staru 18 godina, zadajući mu udarce, nanoseći mu lake tjelesne povrede, saopštili su iz policije. 

"Prema izjavama očevidaca, jedan od osumnjičenih maloljetnika je zadao oštećenom udarce rukohvatom pištolja, a koje tvrdnje će, u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, biti provjerene u toku daljih izviđajnih radnji", piše u saopštenju. 

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem je nalogu maloljetnik star 15 godina lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, a protiv drugog osumnjičenog maloljetnika starog 17 godina, krivična prijava podnijeta je u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo, dodaju u saopštenju. 

Takođe, po nalogu tužioca izvršeni su pretresi stanova koje koriste osumnjičeni maloljetnici u Podgorici i tom prilikom nije pronađeno ništa interesantno za službu, zaključuju iz policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR