22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ponovo odloženo suđenje Medenici; Begović: Rješenje da se jednom od okrivljenih sudi u odsustvu nije dostavljeno ni advokatu ni tužiocu

Hronika

Comments 0

Ponovo odloženo suđenje Medenici; Begović: Rješenje da se jednom od okrivljenih sudi u odsustvu nije dostavljeno ni advokatu ni tužiocu

Izvor: Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Glavni pretres u slučaju bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice i ostalih okrivljenih opet je danas odložen u Višem sudu u Podgorici, kazao je za Portal Analitika advokat Zdravko Begović.

"Jedan od okrivljenih, koji se nalazi u bjektvu nije dostupan, pa je sud donio rješenje da mu se sudi u odsustvu. Međutim, to rješenje nije dostavljeno njegovom braniocu niti tužiocu, jer imaju pravo žalbe, i dok god to rješenje ne postane pravosnažno ne može da se održi pretres", kazao je advokat Vesne Medenice, Zdravko Begović. 

Novo ročište zakazano je za 18. april.

Do sada je ročište u slučaju protiv Vesne Medenice odlagano više puta. 

"Gdje god je veliko broj okrivljenih uvijek postoje ti i objektini a dijelom i subjektivni razlozi. Teško je uklopiti da 15 ljudi dođe na glavni pretres. Imamo jednu činjenicu, da je u osnosu ovo lice doneseno rješenje da se sudi u osustvu, očekujemo da će u nekom na nekon od narednih pretresa i da će se održati suđenje", kazao je Begović. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR