22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica: Maloljetnik otuđio novac uz prijetnju vatrenim oružjem, još nekoliko osoba osumnjičeno zbog imovinskih delikata

Hronika

Comments 0

Podgorica: Maloljetnik otuđio novac uz prijetnju vatrenim oružjem, još nekoliko osoba osumnjičeno zbog imovinskih delikata

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, podnijeli su krivične prijave protiv šest osoba od kojih su dvije lišene slobode.

Krivična prijava podnijeta je protiv dva maloljetnika starih 15 godina zbog krivičnog djela razbojništvo u pokušaju. Krivično djelo, koje se maloljetnicima stavlja na teret, počinjeno je na način što su od oštećenog maloljetnog lica tražili novac i pokušali da otuđe mobilni telefon uz prijetnju, nakon čega su, podesnim sredstvom, oštećenom nanijeli više udaraca i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv A.B. (24) i I.M. (44) zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, na način što su iz porodične kuće oštećenog otuđili elemente bijele tehnike. Dio otuđenih predmeta je pronđen i vraćen vlasniku.

Osim toga, podgorička policija je lišila slobode T.H. (24) zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na način što je sa, za sada nepoznatim licem, nasilno ušao u jedan ugostiteljski objekat odakle je otuđio alkoholna pića, proizvode od mesa i 1.130 eura. T.H. je sproveden postupajućem tužiocu u Podgorici na dalju nadležnost.

Slobode je lišen i N.V. (45) zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojnička krađa, na način što je iz jednog maloprodajnog objekta pokušao da otuđi razne proizvode. Tom prilikom, jedna od zaposlenih je pokušala da zaustavi N.V., nakon čega joj je zadao udarac i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Pored toga, protiv N.V. će biti podnijete dvije krivične prijave zbog sumnje da je izvršio i dva krivična djela krađa, od kojih je prvo izvršio na način što je od jedne osobe otuđio novčanik sa ličnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem, a drugo na način što je iz jedne predškolske ustanove otuđio dva tablet uređaja, usisivač i miksetu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR