18 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

20° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piperović: Abazović je tražio odlaganje suđenja, neka sačeka i vidjeće ko će mu se pojaviti u sudnici

Izvor: Pobjeda/Mara Babović foto

Hronika

Comments 0

Piperović: Abazović je tražio odlaganje suđenja, neka sačeka i vidjeće ko će mu se pojaviti u sudnici

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Advokat Zoran Piperović, reagovao je na tvrdnje bivšeg premijera Dritana Abazovića koji je jutros kazao da se na suđenju protiv Zorana Lazovića, koje je trebalo da bude održano u aprilu, niko nije pojavio. 

Suđenje koje je, kako je za Portal Analitika kazao Pierović, bilo zakazano u aprilu kod sudije Lukača odloženo je upravo na Abazovićevu intervenciju.

“On je tražio odlaganje, nijesmo mi. Njegov advokat je pitao može li, a mi smo se saglasili i pristali”, ističe Piperović. 

Sagovornik objašnjava da još uvijek nemaju informaciju kada će biti zakazano novo ročište, jer im je sudija rekao da će dobiti pozive. Podsjeća i da ga je prije prošlog ročišta zvao pravni zastupnik Dritana Abazovića. 

“Zna i on da me je zvao njegov advokat i rekao da je on na službenom putu”, podsjetio je Piperović.

Kaže i kako Abazović nema čime da se bavi osim Lazovićem, Piperovićem i Bemaksom. 

“On treba da bude sretan čovjek, ipak je neko ostao s njim, makar u mislima, a to smo Tigar, Bemaks, Zoran i ja. Što bi on bez nas, a sam čovjek ne može da živi? Treba da bude sretan što mi postojimo, nikome više nije interesantan, nije ni nama, ali jesmo mi njemu. Ima neko ko ga zanima u životu, nije interesantan u Skupštini, u Vladi ga nema, partija mu stoji kako stoji… S kim će da se zabavlja bez s nama? Mi na to pristajemo, ako mu to pričinjava zadovoljstvo. Pričinjava zadovoljstvo i nama. Treba da nas pazi, njeguje i mazi, jer ćemo i mi njega da mazimo jednako. Ko je njemu ostao bez mi? Čime bi se bavio, što bi pametno rekao za državu, ekonomiju”, pita Piperović. 

Poručuje Abazoviću da će se pojaviti na sljedećem ročištu. 

“Još kada mu sad Koprivica izbroji cigare, pitaće njega đe su cigari jer je ključ jedino on imao od magacina. Neka sačeka, uzme kokice… Ako kokica nema neka kupi koštanje, neka sačeka i uživa. Ko će da mu se pojavi u sudnici vidjeće. U svakom slučaju, ja ću mu se pojaviti, ako ne čeka neko odlaganje da i mene uhapse, e onda će zbilja doći mjesto mene neko drugi”, zaključio je Piperović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR