26 °

max 34 ° / min 22 °

Srijeda

24.07.

34° / 22°

Četvrtak

25.07.

33° / 20°

Petak

26.07.

34° / 19°

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

40° / 25°

Utorak

30.07.

39° / 24°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BP: Hapšenje zbog krađe, krivična prijava zbog dilovanja droge

Hronika

Comments 0

BP: Hapšenje zbog krađe, krivična prijava zbog dilovanja droge

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, shodno naredbi Višeg suda u Bijelom Polju, izvršili su pretres objekta stanovanja koji koristi S.T. (23) iz toga grada, saopšteno je iz Uprave policije.

"Pretresom su pronađena i oduzeta četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i sedam manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi se u saopštenju policije.

U saradnji sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, protiv S.T. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane podnijeli su prekršajnu prijavu protiv J.R. zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dodaju iz UP. Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana.

Službenici ovoga Odjeljenja krivično su procesuirali i dva lica - D.M. i M.G., zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

"D.M. je lišen slobode i on se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, a protiv M.G. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR