26 °

max 34 ° / min 22 °

Srijeda

24.07.

34° / 22°

Četvrtak

25.07.

33° / 20°

Petak

26.07.

34° / 19°

Subota

27.07.

36° / 20°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

40° / 25°

Utorak

30.07.

39° / 24°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Advokat Milošević: Ovo nije "Ničija" već kuća Vladana Ivanovića iz Podgorice

Hronika

Comments 1

Advokat Milošević: Ovo nije "Ničija" već kuća Vladana Ivanovića iz Podgorice

Izvor: RTCG

Autor: Antena M

  • Viber

Advokat Marko Milošević kazao je da je nastavljen pretres takozvane Ničije kuće, te da SPO radi popis. On je poručio da to nije "Ničija kuća" već kuća Vladana Ivanovića iz Podgorice.

Advokat je kazao da je akcija nastavljena danas.

"SPO akciju naziva pretresom, a mi branioci popisom. Radi se o klasičnom popisu stvari koje su uvezene za kuću, koje treba da se ugrade. Radi se o građevinskom materijalu i opremi za završne obrade u građevinarstvu. To je suština priče", rekao je Milošević.

Za sve stvari koje su nađene u kući, kaže on, uredno su plaćene sve obaveze, sve dažbine prema državi.

"Popisujemo. Danas je na redu keramika, wc šolje, vodokotlići, parketi, sijalice smo juče popisali. Od prilike vam je to, to. Kao što smo juče rekli, ništa novo nema. Popis bi trajao danima i danima, da se nije uključio vlasnik kuće gospodin Vladan Ivanović, koji je privatno poručio svaku od ovih stvari, svaku od ovih stvari izabrao, platio. Znači, svaku od ovih stvari koja je predmet fakture i predmet kontrole je uredno izabrao, poručio, platio i isporučeno mu je na kuću", kazao je advokat.

Nakon ove akcije, nakon ovog popisa, najavljena je dodatna kontrola, dodatni pregled stvari, da li mu je dobavljač od kojeg je poručio stvari, uredno sve isporučio ili je nešto propustio.

"Sa dobavljačem je takođe bio u kontaktu, u komunikaciji dok se radi o popisu, oko nekih tehničkih detalja i to je to suština. Mislim da je jasno. I vlasnik kuće, ne radi se o ničijoj kući, radi se o kući koja je vlasništvo gospodina Vladana Ivanovića iz Podgorice. Na tabli koja prati građevinski objekat je takođe istaknuto uredno njegovo ime", kazao je advokat.

Istakao je da nemaju podatke na osnovu čega se vrši pretres.

"Nemamo podatke, naredba na osnovu koje se vrši pretres je po našem mišljenju nezakonita, ne bismo je dalje komentarisali od toga", kazao je on.

Nije želio da se izjašnjava o kakvom keriminalnom djelu se radi.

"Definitivno nema elemenata nikakvih krivičnih djela. Evo, kako biste vi komentarisali, ako neko poruči od svog novca za svoju kuću opremu, koja se, rekao sam već u čemu se radi, keramika, sanitarije i ostalo, ta oprema mu bude isporučena i dio je ugrađen, dio tek treba da se ugradi, nalazi se na gradilištu, mislim da je to sve vrlo jasno, vrlo transparentno i to je to", kazao je on.

Istakao je da će pretres, uz saradnju Vladena Ivanovića, vlasnika kuće, biti završen danas.

"U zavisnosti od volje specijalnog policijskog odjeljenja, recimo sad nam je na redu mozaik. E sad ako budemo prebrojavali svaku kockicu iz mozaika, onda ćemo imati malo problema i to može da potraje. A ako budemo prebrojavali mozaiku pločam, onim većim koje se sadrže iz više kockica, pretpostavljam da ćemo onda uspjeti da završimo brže", kazao je sarkastično Milošević.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mila K

Kad bi tužioci uopšte znali šta znači gradnja? Ko zna umiju li pročitati te navodne izvode koje je dk podmetnuo?