13 °

max 13 ° / min 9 °

Subota

24.02.

13° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

16° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

17° / 10°

Četvrtak

29.02.

17° / 10°

Petak

01.03.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pili i mezili usred PG hrama

Religija

Tag Gallery
Comments 7

Pili i mezili usred PG hrama

Autor: Antena M

  • Viber

Priredo: V.J.

Gornja fotografija iz serije je od prošloga vikenda, usred glavnog hrama Crkve Srbije (SPC) u Podgorici, s lijeva na desno su: Milan Knežević, Andrija Mandić, Milica-Zavetnica, Boško Obradović, Porfirije-Prle Perić.

Dok neki od lokalnih sveštenika služe kao konobari, za stolom u pozadini pije i mezi gomila episkopa iz Perićeve pratnje.

U njoj je bio i Pahomije Gačić, episkop vranjanski, pravosnažno oslobođeni u kontroverznim sudskim postupcima optužbi za krivična djela pedofilije protiv trojice maloljetnika, te seksualnog iskorišćavanja jedne punoljetne muške osobe.

Iz foto priče koju je o sebi objavio Obradović, doznajemo da je ovaj predvodnik Dveri, protofašističke parlamentarne stranke u Srbiji koja slavi Putinovo krvoproliće u Ukrajini, srdačno primljen od grupe lokalnih sveštenika: Šćepanovića, Mitrovića, Šljivančanina — tu je i Gojko Perović…

Ipak, Obradović, po profesiji bibliotekar iz Čačka, uradio i nešto što zemljak mu Porfirije Perić, da se javno zna, nije: obišao grobnicu Amfilohija Radovića.

 

 

 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena Savojska

Rekose ono da ce DPS da pretvori crkve u kafane i hotele?

rale

Mezite,djavo vam ga jeo!Mislite li da omezite sa dilentantom Porfirijem ,sto je ostalo od Crne Gore i Crnogoraca?Bogu hvala,presjece vam zadnji zalogaj!Pa idite u svinjokolj u Srbiju,da lijecite niske strasti .Pozdrav vojvode!

Javor

@Javor ispravka - ne smilovao, već slilo.