24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Objavili: Joanikije Mićović nas zvao u Podgoricu

Religija

Tag Gallery
Comments 4

Objavili: Joanikije Mićović nas zvao u Podgoricu

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Područna eparhija crnogorsko-primorska Crkve Srbije (SPC), na čijem je čelu nasilno ustoličeni mitropolit Joanikije Mićović, POZVALA JE čelnika Srpskog pokreta Dveri Boška Obradovića i čelnicu Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski da u Podgorici, kako tvrde, „obeležavaju 10-godišnjicu osvećenja Hrama Hristovog Vaskrsenja”.

O tome se danas saopštava na sajtu Dveri (dveri.rs), protofašističke parlamentarne stranke u Srbiji koja slavi Putinovo krvoproliće u Ukrajini.

Na sajtu Dveri, pišu i da su se Obradović i Milica Zavetnica „poklonili senima blaženopočivšeg mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, njihovog zajedničkog duhovnog oca, koji ih je, kako je rekao predsednik Dveri, prilikom svakog pojedinačnog susreta PITAO ZAŠTO DVERI I ZAVETNICI NISU ZAJEDNO?”

Dakle, Obradović i Milica Zavetnica uradili su nešto što zemljak im Porfirije Perić, da se javno zna, nije: obišli grobnicu Amfilohija Radovića.

Ranije danas smo objavili da je Obradović, po profesiji bibliotekar iz Čačka, srdačno primljen od grupe lokalnih sveštenika: Šćepanovića, Mitrovića, Šljivančanina — tu je i Gojko Perović…

Takođe i fotografije: Milica Zavetnica, šefica Odbora za dijasporu srpske skupštine, u pročelju je stola dok se s Obradovićem, Porfirijem-Prlem Perićem, Andrijom Mandićem, Milanom Kneževićem i gomilom episkopa pilo i mezilo — usred hrama.

Društvo

Pili i mezili usred PG hrama

19.10.2023. 07:41

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

sičija

Kud ideš, Crna Goro, kad si dozvolila da svaka otpad može da korzira kroz tebe, da sebi daje pravo da radi što hoće i prlja te? Bože, vidiš li nas ovako male i nemoćne kako se, čekajući spas od nekog boljeg Posejdona, razbijamo o hridi, oklopljene scilama i haribdama? Pošalji svjetlost, spasi, Bože!

Baba Violeta

Vidim i zašto kriješ sake....kao kopaču krtole su....

Oscar

Oči naše jesi li to sa rukom u džepu? E čudo koliko poštuješ toga....