25 °

max 35 ° / min 23 °

Nedjelja

05.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

06.07.

34° / 25°

Utorak

07.07.

34° / 22°

Srijeda

08.07.

33° / 21°

Četvrtak

09.07.

34° / 21°

Petak

10.07.

35° / 22°

Subota

11.07.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UJR potpisala pet novih ugovora, vrijednih 360 hiljada eura

Izvor: Radovi u Mojkovcu; Foto: Uprava javnih radova

Ekonomija

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

UJR potpisala pet novih ugovora, vrijednih 360 hiljada eura

Uprava javnih radova potpisala je od početka ove sedmice do danas pet ugovora o izvođenju radova, u ukupnoj vrijednosti od oko 360 hiljada eura, koje je Vlada Crne Gore opredijelila kapitalnim budžetom za 2019.

Najveći broj njih odnosi se na opštine na sjeveru Crne Gore, saopšteno je iz Uprave javnih radova. 

"U cilju unapređenja saobraćajne infrastrukture, ugovorena je rekonstrukcija gradske saobraćajnice u Mojkovcu, za koju će biti izdvojeno blizu 117 hiljada eura. 

Nakon postupka javne nabavke, radovi su dodijeljeni podgoričkoj firmi IGP Fidija, koja se ugovorom obavezala da posao završi u roku 40 dana od dana uvođenja u posao", navode u saopštenju. 

Takođe na području mojkovačke opštine sa preduzećem "Crnagoraput" iz Podgorice ugovorena je modernizacija lokalnog puta Pržišta - Žarski katun, u dužini od dva kilometra, u okviru druge faze radova na ovoj saobraćajnici.

"Vrijednost projekta je oko 108.000 eura, a radovi bi trebalo da budu završeni u roku 30 dana od dana uvođenja izvođača u posao", dodaju u saopštenju. 

Uprava javnih radova sprovela je postupak javne nabavke i sa podgoričkim "Ing gradilištem" potpisala ugovor o regulaciji potoka u Petnjici.

Za ove radove biće izdvojeno 32.200 eura, a ugovoreni rok završetka je 45 dana od uvođenja izvođača u posao.

"Za potrebe kompleksa objekata Specijalne antiterorističke policije i Posebne jedinice policije na Zlatici i obezbjeđenja kvalitetnih uslova za boravak i rad njihovih pripadnika, ugovoreni su dodatni radovi na novim magacinima.

Radove, u vrijednosti od 51 hiljadu eura, izvešće podgoričko preduzeće Neimar inženjering, u roku od četiri mjeseca od dana uvođenja u posao.

Uprava javnih radova je potpisala i ugovor o izgradnji infrastrukture za postavljanje hidrometeoroloških stanica, u okviru treće faze projekta.

Ova investicija iznosi oko 50 hiljada eura, a biće realizovana u više crnogorskih opština.

Radovi su nakon tenderskog postupka povjereni nikšićkom Hidro građevinaru, a ugovoreni rok za završetak posla je 120 dana od dana uvođenja u posao", dodaju iz UJR-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR