14 °

max 25 ° / min 13 °

Subota

06.06.

25° / 13°

Nedjelja

07.06.

25° / 17°

Ponedjeljak

08.06.

26° / 17°

Utorak

09.06.

27° / 17°

Srijeda

10.06.

26° / 18°

Četvrtak

11.06.

23° / 18°

Petak

12.06.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Njemci zainteresovani za ulaganje u Ulcinj

Ekonomija

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Njemci zainteresovani za ulaganje u Ulcinj

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za regionalni razvoj Rafet Husović primio je delegaciju Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i spoljnu trgovinu Njemačke - Bundesverband für Wirtschaftsförderung und Außenwirtschaft (BWA), na čelu sa predsjednikom upravnog odbora Mihaelom Šumanom, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

Kako su kazali, tokom razgovora bilo je riječi o turističkim razvojnim potencijalima Crne Gore sa posebnim akcentom na Ulcinj, za koju destinaciju su njemački gosti iskazali veliko inetresovanje.

"Prilikom razgovora potpredsjednik Husović je je upoznao goste sa aktuelnostima u radu Vlade, investicijama i aktivnostima u turističkoj i drugim granama privrede, kao i potencijalnim mogućnostima za ulaganje na ovom području, te iskazao zadovoljstvo da se sve više, za ulaganja u našoj državi interesuju i privrednici iz Njemačke, što je ujedno i pokazatelj da privrednici Njemačke i Evropske unije prepoznaju Crnu Goru kao destinaciju za razvoj svojih biznis ideja", navedeno je u saopštenju.

Šuman je u svom izlaganju predstavio organizaciju na čijem je čelu i upoznao Husovića sa njihovim aktivnostima i planovima da u narednom periodu budu što prisutniji u Crnoj Gori.

BWA je, kako je kazao Šuman, ekskluzivna, neprofitna poslovna asocijacija, isključivo finasirana od strane 1300 kompanija, članica ili partnera koji su u raznim projektima podržani od strane BWA.

Kako su kazali, savezna kancelarija asocijacije se nalazi u Berlinu te iza sebe imaju već mnogo završenih projekata u više od 70 zemalja širom svijeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR