32 °

max 34 ° / min 21 °

Četvrtak

13.08.

34° / 21°

Petak

14.08.

35° / 22°

Subota

15.08.

33° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 23°

Ponedjeljak

17.08.

33° / 23°

Utorak

18.08.

33° / 23°

Srijeda

19.08.

31° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković sa predstavnicima CRBC-a: Čestitam spajanje „Moračice“, očekujem još veću pažnju i efikasnost

Ekonomija

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Marković sa predstavnicima CRBC-a: Čestitam spajanje „Moračice“, očekujem još veću pažnju i efikasnost

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se danas sa rukovodstvom i vodećim inženjerima kompanije CRBC Montenegro, koja gradi prioritetnu dionicu autoputa Bar – Boljare, i predstavnicima svih državnih organa uključenih u realizaciju ovog projekta kako bi svečano obilježili spajanje rasponske konstrukcije Mosta „Moračica“ – najvećeg i najsloženijeg pojedinačnog objekta na prioritetnoj dionici autoputa, saopšteno je iz Vlade. 

Čestitavši izvođaču radova, i svim subjektima uključenim u gradnju, uspješno izveden posao, premijer je ukazao na potrebu nastavka radova tempom i kvalitetom koji podrazumijevaju poštovanje ugovorenih rokova i standarda.

„Zadovoljan sam dinamikom radova i stepenom realizacije. Sada ulazimo u novu fazu u kojoj je potrebna još veća pažnja, koncentracija i efikasnost“ – rekao je Marković predstavnicima kompanije CRBC Montenegro na čelu sa menadžerom projekta izgradnje prioritetne dionice autoputa Hei Šićiangom.

Premjer je ukazao na potrebu kontinuirane svakodnevne saradnje svih subjekata uključenih u projekat prioritetne dionice autoputa rekavši da su takav pristup iziskuje činjenica da gradnja prvog autoputa u našoj zemlji predstavlja najsloženiji građevinski projekat u istoriji Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sa saradnicima, te rukovodioci Monteputa, Nadzora, Državne komisije za reviziju tehničke dokumentacije i Državne komisije za tehnički pregled.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR