22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Euronews: Crna Gora, Sejšeli i Japan su hit destinacije

Ekonomija

Comments 0

Euronews: Crna Gora, Sejšeli i Japan su hit destinacije

Izvor: sharemontenegro.me

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Sa nedavno održane Svjetske berze putovanja u Londonu, poznata TV mreža “Euronews” je ponijela lijepe utiske o Crnoj Gori. Naime, u reportaži sa najznačajnije svjetske turističke berze, Euronews preporučuje Sejšeje, Japan i Crnu Goru kao zemlje koje morate posjetiti.

Naglašavajući autentičnost ponude na Sejšelima i upućujući čitaoce da Japan, pored dobro poznate wellness ponude, ima i ski rizorte, autor teksta Crnu Goru predstavlja kao zemlju koja se veoma ponosi svojim prirodnim ljepotama.

“Relativno nepoznata destinacija polako stiče popularnost zahvaljujući divnim pejzažima sa obale i planina, gdje možete uživati u raznim sportskim avanturama” – navode oni citirajuči riječi ministra održivog razvoja i turizma, Pavla Radulovića.

“Crna Gora je zemlja puna života, istorije i nevjerovatne ljepote. Jedini fjord na Mediteranu i drugi najdublji kanjon na svijetu je baš u Crnoj Gori. Dakle, puno stvari zbog kojih morate doći. Predivne plaže i rijeke i mnogo načina da provedete vrijeme. Možete uživati na jahti ili jedrilici, plivati, planinariti, skijati, …Mnogo toga na tako malom mjestu”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR