14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Madridu

Izvor: Foto: NTO

Ekonomija

Comments 0

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Madridu

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru projekta "ADRION 5 SENSES", predstavlja turističku ponudu destinacije na sajmu FITUR koji se održava do 26. janura u Madridu, u Španiji.

Projekat "ADRION 5 SENSES" finansira se iz fondova Evropske unije, u okviru ADRION Jadransko-Jonskog programa i obuhvata devet partnerskih organizacija iz Jadransko-jonske regije, saopšteno je iz NTO. 

"Cilj projekta je da se izgradi i promoviše brend ADRION u turizmu zadovoljavanjem svih pet čula turista. Prirodni i kulturni resursi su najvažniji elementi razvoja turizma i stoga njihova održiva valorizacija i efikasna promocija su u fokusu ovog projekta.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je nosilac projekta za Crnu Goru i aktivno je angažovana na sprovođenju aktivnosti koje imaju za cilj primjenu integrisanog pristupa pri razvoju i promociji senzornog turizma, odnosno stvaranju novih vrsta ponuda u turizmu.

Na zajedničkom štandu pored Crne Gore, svoju ponudu predstavljaju i zemlje partneri projekta, Grčka, Hrvatska, Italija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Albanija", navode iz NTO. 

FITUR je najveći međunarodni sajam u Evropi sa preko 250 hiljada posjetilaca i preko 10 hiljada izlagača iz 165 zemalja svijeta.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR