17 °

max 17 ° / min 8 °

Subota

04.04.

17° / 8°

Nedjelja

05.04.

18° / 12°

Ponedjeljak

06.04.

19° / 8°

Utorak

07.04.

21° / 7°

Srijeda

08.04.

20° / 7°

Četvrtak

09.04.

21° / 6°

Petak

10.04.

22° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Vežite se, polijećemo": Konačno let Podgorica -Zagreb

Ekonomija

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

"Vežite se, polijećemo": Konačno let Podgorica -Zagreb

U prostorijama Croatia Airlines u Zagrebu predstavljene su, danas, nove avio linije hrvatskog nacionalnog prevoznika na relaciji Zagreb - Podgorica i Zagreb – Sofija.

Na poziv predsjednika Uprave Croatia Airlinesa Jasmina Bajića, predstavljanju novih avio linija prisustvovali su predstavnici ambasada Crne Gore i Republike Bugarske, predvođeni ambasadorom Borom Vučinićem i ambasadorkom Genkom Vasileva Georgieveom.

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić ukazao je da se otvaranjem novih linija prema Podgorici i Sofiji širi broj destinacija ne koje Croatia Airlines leti – 40 destinacija u 26 država.

On je precizirao da će se letovi trajati za vrijeme turističke sezone tj. od početka maja do kraja oktobra i to: za Podgoricu utorkom, četvrtkom i nedjeljom, odnosno Sofiju ponedeljkom, srijedom i petkom.

Ambasador Vučinić je naglasio to što je odluka o otvaranju novih linija donijeta u vrijeme predsjedavanja Hrvatske Savjetom EU, kada postoji veći interes i intenzitet dolazaka predstavnika crnogorskih institucija i drugih državnih organa u Zagreb.

Ambasadorka Genka Vasileva Georgieva saglasna je da je otvaranje novih linija, na čemu je Bugarska posvećeno radila već duži niz godina, potvrda prijateljstva i želje za unapređenjem sveukupne saradnje, naročito u pogledu povećanja broja turista koji imaju u planu posjetiti Bugarsku, odnosno Hrvatsku.

Tokom ceremonije predstavljanja novih avio linija, promovisan je i poseban vizuelni koncept za dvije nove destinacije pod sloganom „Vežite se, polijećemo“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR