11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novinari iz Poljske boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Izvor: Foto: NTO

Ekonomija

Comments 0

Novinari iz Poljske boravili u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore organizator je studijske posjete prestižnih poljskih medija koji su boravili u Crnoj Gori od 20. do 24. februara.

Akcenat posjete bio je na predstavljanju zimske ponude na sjeveru odnosno u ski-centrima, saopšteno je iz NTO. 

"Novinari su obišli zimske centre Kolašin i Žabljak gdje su se pored mogućnosti za skijanje upoznali sa dodatnom ponudom za aktivnosti na snijegu poput vožnje motornim sankama, panoramske vožnje žičarom i noćnog hodanja na krpljama. Takođe, u okviru posjete crnogorskim zimskim turističkim centrima, poljski novinari imali su priliku i da uživaju u pješačkim turama na Crnom i Biogradskom jezeru.

U studijskoj posjeti Crnoj Gori boravili su predstavnici medija; Goryonline.com, Onet.pl, wp.pl, Gazeta.pl, Ski Magazyn, Wasza Turystyka, Narty.pl, National Geographic Traveller i Business Traveller Polska.

Kada je riječ o tržištu Poljske primjetna je sve veća zainteresovanost turista za zimski odmor i skijanje u novim destinacijama", navode u NTO i dodaju da je posebna prednost Crne Gore cjelogodišnja avio-linija na relaciji Varšava – Podgorica što bi moglo da doprinese rastu broja turista sa ovog tržita i u zimskim mjesecima.

"Tokom 2019. Crnu Goru je posjetilo preko 76.000 turista iz Poljske koji su ostvarili gotovo 400.000 noćenja odnosno 14 % više u odnosu na 2018.

Ova studijska posjeta realizovana je uz podršku lokalnih turističkih organizacija Danilovgrada, Žabljaka i Kolašina i kompanije "Beppler & Jackobson", zaključuju iz NTO. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR