23 °

max 28 ° / min 20 °

Utorak

22.09.

28° / 20°

Srijeda

23.09.

22° / 19°

Četvrtak

24.09.

25° / 18°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

19° / 16°

Ponedjeljak

28.09.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tivat: Nastavlja se akcija prodaje domaćih proizvoda na kućnom pragu

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Tivat: Nastavlja se akcija prodaje domaćih proizvoda na kućnom pragu

Sekretarijat za turizam i preduzetnišvo Opštine Tivat predstavlja inoviranu listu lokalnih poljoprivrednih proizvođača, koji su spremni svoje proizvode prodavati na kućnom pragu uz mogućnost dostave do krajnjih potrošača, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Kako je navedeno, na ovaj način nastavlja se uspješna praksa promocije lokalnog domaćeg proizvoda, dok se istovremeno pruža podrška lokalnim poljoprivrednim proizvođačima. Oni stiču priliku da promovišu i plasiraju svoje proizvode, odnosno svoj ulov, dok građani na jednom mjestu imaju objedinjene sve potrebne podatke i samim tim im je olakšan pristup do kvalitetnih domaćih proizvoda.

"Ovom prilikom pozivam i sve ostale zainteresovane registrovane poljoprivredne proizvođače sa teritorije opštine Tivat, da se uključe u ovu akciju kako bismo našim sugrađanima omogućili da na prilično jednostavan, a pri tom sa zdrastvenog aspekta bezbjedniji način od odlaska u trgovinu, dođu do zdravih i kvalitetnih namirnica", istakao je Petar Vujović, sekretar Sekretarijata za turizam i preduzetništvo.

Kako je navedeno, Opština Tivat nastaviće sa ovakvim i  sličnim vidovima podrške malim poljoprivrednim proizvođačima, kako bi ova gazdinstva što lakše, i uz što manje negativnih posljedica, prebrodila aktuelnu situaciju.

"Podržimo lokalnog poljoprivrednog proizvođača, kupujmo domaće", poručuju iz Opštine Tivat.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR