10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prva godišnjica hotela Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Ekonomija

Comments 0

Prva godišnjica hotela Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Autor: Antena M

  • Viber

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort proslavio je u petak 16.jula svoj prvi rodjendan. Za tu priliku bio je organizovan koktel na terasi hotela, kojem su prisustvovali predstavnici lokalnih i nacionalnih institucija, predstavnici medija, kao i brojni saradnici i kolege.

Za godinu dana postojanja Blue Kotor Bay je uspio da postavi temelje uspjesnog poslovanja sto najbolje oslikava činjenica da u hotelu trenutno nema slobodnih soba.

Gosti su iz Ukrajine, Rusije, Njemačke, kao i iz zemalja regiona. Njegova jedinstvena lokacija, zadivljujuća arhitektura i dizajn, kao i neuobičajen koncept i besprekorna usluga, učinili su da se Blue Kotor Bay za kratko vrijeme nametne na tržistu i postane jedan od prepoznatljivih crnogorskih hotelskih brendova.  

Prije godinu dana kada je hotel otvoren, kao prvi crnogorski hotel samo za odrasle, bilo je teško predvidjeti koliko Će ovaj projekat biti uspjšsan, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u cijelom svijetu.

Danas Blue Kotor Bay ponosno stoji rame uz rame sa najboljim hotelskim brendovima i neumorno radimo na promociji Crne Gore kao unikatne turističke destinacije.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR