9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Janjušević: Nećete se igrati sa sudbinom građana Pljevalja

Ekonomija

Comments 1

Janjušević: Nećete se igrati sa sudbinom građana Pljevalja

Autor: Antena M

  • Viber

Niko sa toliko žara ne govori o gašenju preduzeća u Crnoj Gori kao što to rade lideri Pokreta za Promjene Nebojša Medojević, kazao je predsjednik Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja Dušan Janjušević. 

"Intenzivno rade na politici uništavanja svega onog što jednu Državu čini nezavisnom i jakom, a energetski sektor je osnov za kvalitetno funkcionisanje svake države. Najveći problem je činjenica da se ova vrsta demagogije plasira bez ponuđenih rješenja za prevazilaženje problema koji mogu nastati ukoliko ne preovlada razum, i pod hitno se ne krene u ekološku rekonstrukciju Termoelektrane “Pljevlja”", kazao je Janjušević.

On je pozvao sve da daju rješenja.

"Dozvolite nam da vas posmatramo kao ozbiljne sagovornike ili prestanite da sprovodite politiku identičnu onoj koja je zatvorila sva preduzeća u Crnoj Gori i ostavila vama da “ugasite svijetlo”. Gospodo previše ste uznemirili radnike Rudnika uglja Pljevlja i Termoelektrane “Pljevlja”, što znači cijeli jedan grad. Nemojte da se igrate sa ljudskim sudbinama jer se može desiti i radikalniji pristup ovoj temi. Ekološka rekonstrikcija i toplifikacija i tačka", zaključuje Janjušević.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Samo nema odgovora na pitanje ko će to da plati. Ova zemlja ima predugu istoriju finansiranja propalih projekata, još u socijalizmu je postojao naziv za to - promašena investicija.